Sniper Ghost Warrior 3'ün Karakterleri ve Hikayesi Ortaya Çıktı

Sniper Ghost Warrior 3'ün Karakterleri ve Hikayesi Ortaya Çıktı

CI Games'in geliştiriciliğini üstlendiği Sniper Ghost Warrior serisinin yeni oyunu Sniper Ghost Warrior 3'ün karakterleri ve hikayesi ortaya çıktı.

Sniper Ghost Warrior 3, kendine has oynanışı ile oyuncuların ilgisini çekmeyi başarıyor. Bu yönünün yanı sıra geliştirici ekip, oyuncuların karakterlere daha iyi bağlanması ve belli bir hikaye kurgusu olması için uğraş veriyor. İşte bu doğrultuda, oyunda bulunacak olan karakterler ve oyunun hikayesi ortaya çıktı.

Yaşadıklarına şahit olacağımız ve yöneteceğimiz ana karakter olan Amerikan askeri Jonathan North, Ortak Özel Harekat Komutanlığı (JSOC) tarafından Gürcistan'a gönderiliyor. Jonathan'ın Gürcistan'a gönderilmesinin sebebi ise direnişçilere yardım etmek, ayrıca Gürcistan'da istikrarsızlaşan liderleri ve komutanları temizleyip, Batı Asya ve Doğu Avrupa arasındaki iç savaşı sonlandırmak. Ayrıca Jonathan'ın bu görevi üstlenmesinin sebebi olarak, 2 yıl önce yakalanan ve öldüğüne inandığı kardeşi Robert'a ulaşabileceği olduğu düşünülüyor. Oyundaki bir diğer karakter ise Frank Simms. JSOC'da çalışıyor ve Jonathan'dan sorumlu olarak görev alıyor. Oyundaki tek amacı Jonathan'ın görevi tamamlanmasına yardım etmek ve bireysel hedeflerine ulaşmasını sağlamak. Jonathan'ın oyunda yanına alacağı kişi ise Lydia Jorjadze. Bir paralı asker olan Lydia, Jonathan'ın, zamanında Afganistan görevinde birlikte savaştığı askerlerden birisi. Aralarındaki birliktelik Jonathan'ın yine tehlikeli bir cephe esnasında kaybolması sonucunda sona ermiş. Daha sonra bir araya gelen ikili Afganistan'da neler olup bittiğini öğrenmeyi amaçlıyor. Bir diğer karakterimiz Raquel Shein. Ana karakterimiz Jonathan, bir MOSSAD ajanı olan Raquel'den yardım istiyor. Raquel yardım etmek için Jonathan'a bir şart sunuyor. Raquel'in Jonathan'a yardım etmesi için, Jonathan'ın kayıplara karışmış bir bilim adamı olan Sergei Flostov'u bulması gerekiyor. Ortaya çıkan karakterlerden sonuncusu ise henüz tam anlamıyla bilgi verilmeyen fakat kimi zaman destek veren kimi zamanda bir haine dönüşebilen çok etkili bir keskin nişancı Amazi. Teknolojiyi oldukça başarılı kullanan Amazi, belkide oyundaki baş düşmanımız olabilir.

Karakterleri ve hikayesiyle, kendine has oynanışıyla oyuncuların ilgisini şimdiden fazlasıyla çeken Sniper Ghost Warrior 3, karakterleri oyuna iyi bir şekilde yedirebilir; hikayeyi iyi kurgulayabilirse yılın en başarılı yapımlarından birisi olabilir.