Sniper Ghost Warrior 3'ü Ücretsiz Olarak Oynamak İster miydiniz?

Sniper Ghost Warrior 3'ü Ücretsiz Olarak Oynamak İster miydiniz?

CI Games'in geliştiriciliğini ve yayıncılığını üstlendiği, yaklaşık 2 ay sonra çıkışını gerçekleştirecek olan Sniper Ghost Warrior 3'ü ücretsiz olarak oynamak ister miydiniz? Eğer cevabınız evetse sizi haberimizin devamına alalım.

Sniper Ghost Warrior 3 özellikle son zamanlarda yayınlanan oynanış videolarıyla daha da iştahlarımızı kabartmayı başladı. Yaklaşık 2 ay sonra Nisan ayının başında çıkışını gerçekleştirecek olan yapımı çıkmadan önce yalnızca birkaç bölümünü ücretsiz olarak oynama imkanına sahip olacağız. Bugün yani 3 Şubat tarihinden itibaren başlayan açık beta sürecinde bütün oyunculara oyundaki 2 bölümü oynama fırsatı verilecek. Bunlar Cut Off ve Blockout olacak. Cut Off isimli bölümde düşman üssüne gizlice sızmaya çalışacak ve iletişim sistemlerini yeniden yönlendirmek için uğraşacağız. Blockout isimli bölümde ise bir suikast için kolları sıvayacağız. Sıkı bir şekilde korunan bir savaş suçlusunun yerini tespit edeceğiz ve bu suçluyu keskin nişancı yeteneklerimizle ortadan kaldırmaya çalışacağız.

Sniper Ghost Warrior 3'ün açık betasını hemen şimdi Steam üzerinden indirebilirsiniz. Açık betanın ne kadar süreceği henüz belli değil. Oyunun sistem gereksinimlerine ise buradan ulaşabilirsiniz.