Sniper: Ghost Warrior 3'ten Yeni Bir Oynanış Videosu Geldi

Sniper: Ghost Warrior 3'ten Yeni Bir Oynanış Videosu Geldi

CI Games'in geliştiriciliğini üstlendiği Sniper: Ghost Warrior serisinin yeni oyunu Sniper: Ghost Warrior 3'ten oldukça uzun ve tatmin edici yeni bir oynanış videosu yayınlandı.

Özellikle Sniper serilerinin severleri tarafından merakla beklenen Sniper: Ghost Warrior 3, en son yapılan çıkış tarihi ertelemesinin ardından sessizliğe bürünmüştü. Bugün ise geliştirici ekip bu sessizliği bozdu ve tam 27 dakikalık yeni bir oynanış videosu yayınladı. Senaryosunun bir çoğunun Gürcistan'da işlendiği Sniper: Ghost Warrior 3'te, Gürcistan'ın kuzeybatısında Rusya sınırında görev alacağız. Jonathan North ismindeki emekli denizci askerinin kontrolünü alacağımız yapımda amacımız Soğuk Savaş'ın başlamasını engellemek olacak.

Yayınlanan 27 dakikalık yeni oynanış videosunda bir askeri üsse sızma çabalarını görüyoruz. Bunun söylendiği kadar kolay olmadığı ve yapmamız gerekenler gözler önüne seriliyor. Son yıllarda popüler hale gelmiş dronelara da özellikle yer verilen yapımda onları nasıl kullanacağımız ve nasıl deaktif edeceğimiz gösteriliyor. Oyunda bulunan alternatif silah çeşitleri ve ilerleme seçenekleri de oldukça iyi görünüyor. Bunun dışında bu yapım ile birlikte eklenen araç kullanımının mekaniklerinin de bir o kadar kaliteli olduğunu görebiliyoruz.

Sniper: Ghost Warrior serisinin ilk açık dünya yapımı olacak olan Sniper: Ghost Warrior 3'de ayrıca dinamik hava koşulları ile birlikte gece-gündüz döngüsü yer alacak. CryEngine motoru ile geliştirilen oyunun dinamik hava koşulları özelliği sayesinde her görevde farklı stratejiler üretmek zorunda kalacağız. Bu özelliği tam anlamıyla görmemizi sağlayan 27 dakikalık yeni oynanış videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Sniper: Ghost Warrior 3, PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için 4 Nisan 2017 tarihinde raflardaki yerini alacak.

[baslik]Sniper: Ghost Warrior 3 Yeni Oynanış Videosu[/baslik]

{{unknown}}