Sniper: Ghost Warrior 3'ten 17 Dakikalık Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

Sniper: Ghost Warrior 3'ten 17 Dakikalık Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

CI Games'in geliştiriciliğini ve yayıncılığını üstlendiği Sniper: Ghost Warrior 3'den 17 dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu yayınlandı.

Sniper: Ghost Warrior 3'te gerçekleşmesi neredeyse an meselesi olan bir savaşı önlemek amacıyla görevlendirildiğimiz Gürcistan topraklarında Jonathan North adındaki emekli bir Amerikan denizci askerini yöneteceğiz. Tür olarak açık dünya oynanışına sahip olacak olan Sniper: Ghost Warrior 3'ün senaryo modundaki görevlerden biri olan Slaughterhouse'den yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Toplamda 17 dakika uzunlukta olan bu videoda, oyunda bulunan bir görevi başından sonuna dek ilerleyişine kadar görebiliyor hem de geliştiricinin oynanış esnasında yaptığı yorumlar sayesinde oyunun işleyişi hakkında yeni fikirlere sahip olabiliyoruz.

Videonun başında her silahın her bir parçası için yapabileceğimiz özelleştirmeleri görebiliyoruz. Standart susturucu ve mermi seçimlerinin yanı sıra birçok farklı özelleştirmeyi seçebiliyor, yanımızda taşıyabiliyor ve istediğimiz zaman değişiklik gerçekleştirebiliyoruz. Bunun dışında oyunda bulunan Drone özelliğini nasıl kullanacağımıza da göz atıyoruz. Oldukça işlevsel olan bu Drone kamera sistemi sayesinde düşmanlarımızı teker teker işaretliyor ve onların adımlarını takip ederek doğru stratejiler gerçekleştirebiliyoruz. Videonun sonlarına doğru ise oyunun mekanikleri gözler önüne seriliyor. Gündüz ve gece döngüsünün oyuna nasıl yansıtıldığı da videoda görebileceğimiz özellikler arasında.

Sniper: Ghost Warrior 3; PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için 4 Nisan 2017 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. Yayınlanan yeni oynanış videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Sniper: Ghost Warrior 3 Yeni Oynanış Videosu