Sniper Elite 4 için 6 Dakikalık Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınlandı

Sniper Elite 4 için 6 Dakikalık Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınlandı

Rebellion Developments'in geliştiriciliğini ve yayıncılığını üstlendiği Sniper Elite 4'ten 6 dakikalık yeni bir oynanış videosu yayınlandı.

2. Dünya Savaşı'nı konu edinen keskin nişancılık oyunu Sniper Elite 4'te İtalya'ya yolculuk edecek ve Nazi Almanyası ile işbirliği içerisinde bulunan İtalyan iktidarını devirmek için uğraşacağız. Yerel bir direniş örgütüyle işbirliği yapacağımız ve nişancılık yeteneklerimizi sergileyeceğimiz Sniper Elite 4'te düşmanlarımızı istersek kendimize yer belirleyip uzaktan işimizi göreceğiz, istersek yakınlarına kadar gidip etkisiz hale getirebileceğiz. Ayrıca videodan görebildiğimiz diğer şeyler ise oyunda çevrenin şartlarından da fazlasıyla yararlanabileceğiz. Vinçlerdeki ağırlıkları tutan demirleri kırarak düşmanlarımızın üzerine yıkabilecek, tuzaklar kurarak yerimizi göstermeden düşmanları etkisiz hale getirebileceğiz. Özellikle bunları yapabileceğimiz çok fazla alan olacak ve bu yeni gelen videoda da haritanın ne kadar geniş olduğunu görebiliyoruz. Son olarak videodan görebildiğimiz kadarı ile vuruş mekanikleri ve görüntüleri eski oyunlarla hemen hemen aynı. Artık klasikleşen röntgen kameraları ve kanlı vuruş sonrası efektler daha geliştirilmiş bir şekilde oyundaki yerini alıyor.

14 Şubat tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına çıkışını gerçekleştirecek olan Sniper Elite 4'ü Steam'den 89 TL'ye, PlayStation 4 için 209 TL'den, Xbox One için ise 250 TL'den almak mümkün. Fazla uzatmadan sizleri yayınlanan 6 dakikalık oynanış videosu ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.