Skyrim'in Remastered Sürümünden Yeni Oynanış Videoları

Skyrim'in Remastered Sürümünden Yeni Oynanış Videoları

The Elder Scrolls V: Skyrim'in yenilenmiş sürümünün oyunculara sunulacağının açıklanmasının ardından ilk oynanış videoları da bizlerle buluştu.

Hatırlayacağınız üzere bundan yaklaşık 2 ay önce geliştirici ekip Bethesda, The Elder Scrolls serisinin oyun dünyasını kasıp kavuran yapıtlarından biri olan Skyrim'in yenilenmiş halde Skyrim Special Edition olarak tekrar piyasada yerini alacağını duyurarak özellikle serinin severlerine büyük müjdeyi vermişti. İlk çıkışını 2011 yılında yapan Skyrim, hikayesi ve açık dünyasıyla oyuncuların değişilmezlerinden olmuş, 2011 yılının oyun ödüllerini de kimselere kaptırmamıştı. Çıkışını gerçekleştirdiği döneme göre oldukça iyi grafiklere sahip yapım, teknolojinin gelişmesiyle doğal olarak grafikleriyle geri planda kaldı. Özellikle böyle bir yapımı çok daha iyi grafiklerle oynamayı isteyen oyuncular gerek maillerle gerekse de imza kampanyalarıyla oyunun Remastered sürümü için isteklerini dile getirmişti. Bunun doğrultusunda ise Bethesda oyuncuları kırmayarak bundan 2 ay önce Skyrim'in yenilenmiş grafikleriyle piyasada yerini alacağını açıklamıştı.

Skyrim Special Edition'dan gelen yeni oynanış videolarına göz attığımızda ise oyundaki birçok grafiksel modellemelerin ve efektlerin tamamı ile elden geçirildiğini ve günümüz grafiklerine benzer hale getirildiğini görebiliyoruz.

Skyrim Special Edition, 28 Ekim tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için raflardaki yerini alacak. Ayrıca PC platformunda Skyrim'e ve bütün DLC'lerine sahip olan oyuncular, (Legendary Edition) oyunun yenilenmiş sürümü olan Skyrim Special Edition'a da ücretsiz olarak sahip olabilecekler. Konsol sürümlerinin fiyatları ise PlayStation 4 için 194 TL, Xbox One için ise 230 TL olarak belirlenmiş durumda. Bu fiyatların ön sipariş fiyatı olduğunu hatırlatalım. Bu yüzden almayı düşünüyorsanız elinizi hızlı tutmanızda fayda var.

Skyrim Special Edition'dan gelen yeni oynanış videolarını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

[baslik]Skyrim Special Edition

Yeni Oynanış Videoları[/baslik]