Skyrim Special Edition'ın Yama Notları Yayınlandı!

Skyrim Special Edition'ın Yama Notları Yayınlandı!

Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Bethesda’nın üstlendiği tüm zamanların en çok sevilen açık dünya role play oyunu Skyrim’in geliştirilerek oyunculara yeniden sunulan Skyrim Special Edition sürümüne yeni bir güncelleme geldi. Gelen güncellemenin detayları oyunun Steam sayfasında paylaşıldı.

Paylaşılan yama notlarına göz attığımızda ekibin, oyuncuların şikâyet ettiği ses sorununu çözmek ve oyundaki NPC’lerin olmaları gereken yerde olmamaları sorununu çözdüklerini görüyoruz. 28 Ekim tarihinde çıkışını gerçekleştiren Skyrim Special Edition’ın ses sorunu oyuncular tarafından oldukça kısa bir sürede fark edilip firmaya bildirilmişti. Firmanın bu kadar kısa süre içerisinde, geri bildirimleri değerlendirip sorun için hemen çözüm üretmeleri gerçekten takdire şayan. Zira birçok oyuncu bu konudan oldukça muzdaripti.

Yayınlanan yama notları şöyle:

  • Oyun genelinde yaşanan performans ve optimizasyon sorunları giderildi.
  • NPC’ler ile ilgili yaşanan sorun giderildi.
  • Playstation 4 ve Xbox One platformlarında görüntüde yaşanan sıkıntılar giderildi.
  • Bazı ses dosyalarındaki sorunlar giderildi.

Skyrim Special Edition çıkış yaptıktan sonra oyunun hayranları tarafından dikkatle oynanıp ilk versiyonuyla karşılaştırılmış, oyun içindeki nehirlerin akışından havanın pusluluğuna kadar birçok detayın gözle görülür bir şekilde iyileştirildiği internette paylaşılmıştı.