Silahını Kap! - Ghost Warrior 3 Yayınlandı!

Silahını Kap! - Ghost Warrior 3 Yayınlandı!

Birkaç gecikme ve aylarca bekleyişin ardından, 2017 yılının en çok merak edilen oyunlarından biri, bugün Xbox One, PlayStation 4 ve PC için yayınlandı. Sniper: Ghost Warrior 3!

Sniper: Ghost Warrior 3’e baktığımızda birçok yenilikle karşı karşıyayız. Yepyeni ve kocaman bir açık-dünya harita, cephaneliğinde çeşitli silahlar ve özelleştirmeler barındıran ve size heyecan verici fırsatlar sunan bir güvenli ev, göze çarpan ilk detaylar. Artık görevlerde başarısız olmak için hiçbir bahaneniz yok; fakat işler hiç de kolay olacağa benzemiyor!

Sniper: Ghost Warrior 3

Sniper: Ghost Warrior 3, sizi 3 düşman grubun ortasında bırakıyor ve “Amerikan Deniz Yüzbaşı John North” olarak davetsiz bir misafiri ortadan kaldırarak başka bir soğuk savaşın başlamasını önlemek, sizin elinizde.

Oyuncular, John North’un karanlık geçmişinden gelen bir düşmanı durdurmak için düşmanlarla çetin hava koşulları, cephane sınırlaması ve arazi değişikliği gibi zorlu şartlarla baş etmek zorundalar. Vahşi doğadaki en sessiz ve tehlikeli unsur olmak için ekipmanınızdan ve çevrenizden en iyi şekilde faydalanmalısınız.

Sniper: Ghost Warrior 3 şimdi, Xbox One, PlayStation 4 ve PC için yayında!

[embed]