Shadow of War'dan 88 Dakikalık Oynanış Videosu!

Shadow of War'dan 88 Dakikalık Oynanış Videosu!

Shadow of War'ın çıkmasına birkaç ay kala Monolith Productions, oyunun yeni bir oynanış videosunu yayınladı. 88 dakikalık olan bu yeni oynanış videosunda, yetenekleri, bir kalenin fethedilmesini ve aynı zamanda geliştiricilerin oyunu oynarken gördüklerini ve yaklaşan oyunun farklı yönlerini konuştuklarını görüyoruz.

Shadow of Mordor, ticari bir başarıydı; ancak yeni bir IP olmasından dolayı bazı oyuncuları çekemedi. Monolith Productions, bu sefer oyunun devamı için oldukça emin ve ilk oyunu oynamayanlar için Shadow of War'ın hikaye adına iyi bir giriş noktası olacağından emin.

"Bunun bizim için bir başlangıç noktası olması gerçekten önemli. Shadow of War, oyunun daha etkili bir versiyonu ve eğer Shadow'u hiç oynamadıysanız bu oyun, oyunun dünyasına dalmanızı kolaylaştıracak. Filmler hakkında bir bilginiz olmasa bile!"

Geçtiğimiz günlerde Monolith Productions'tan Michael de Plater, Shadow of Mordor'da yolunda giden ve gitmeyen şeyler hakkında konuştu ve Shadow of War'ın, stüdyonun vizyonunu tam olarak belli edecek bir oyun olacağını belirtti.

"Nemesis sistemi ve dövüş mekanikleri, oyunda yolunda giden şeylerdi. Yolunda gitmeyen şeyler ise hikayenin skalası ve sonucuydu; aynı zamanda mücadele üzerine yoğunlaştığımız için hikayede tekrarlama olmasıydı.

Video oyunlarının devamlarını yapmanın, çoğu zaman daha kolay olduğunu düşünüyorum. İlkinde, masaya daha çok şey bırakmanız gerekiyor ve bunlar da oldukça karmaşık ve zor oluyor. İkincisinde ise genellikle her şey daha kolay oluyor ve kafanızdaki fikirler, tam anlamıyla gerçekleşiyor."

Shadow of War, açık dünya aksiyon/macera oyunu, 22 Ağustos 2017'de PS4, Xbox One ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek.