1.500 TL’ye Varan Ödeme Yapılıyor! Emekliler Dikkat!

Emekli vatandaşların maddi gelirlerini artırmak için bankaları yeni kampanyalar hayata geçirmeye devam ediyor. Son dönemin en çok rağbet gören uygulamalarından olan promosyon uygulamasında ödeme miktarları artmaya devam ediyor.

Türkiye’de uzun bir süredir hizmet veren bankalardan olan ING Bank, emekli maaş müşterisi sayısını artırmak için promosyon ödeme miktarını yükseltme kararı aldı. Banka tarafından emekli maaşına göre, 1.500 TL’ye varan ödeme yapılıyor. Kampanyadan yararlanma şartları ise oldukça basit. Promosyon ödemesine dair detaylar şu şekilde…

ING Bank’tan Emekliye 1.500 TL

Emekli vatandaşlar maaşlarının düşük olduğunu ve geçinmekte oldukça zorlandıklarını her fırsatta dile getirmeye devam ediyor. Bankalar emekli vatandaşlara yardımcı olabilmek adına dönem dönem yeni kampanyalar hayata geçirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda hayata geçirilen Emekli Maaş Promosyonu uygulaması da bu kampanyalardan birisi olmuştu. İlk dönemlerde 300 TL bandında yapılan ödemeler şimdilerde 1.000 TL’nin üzerine çıkmış durumda. ING Bank ise kesenin ağızını açarak emeklilere 1.500 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapıyor.

Bankanın ödemeleri üzerinde emeklinin aldığı maaş tutarı belirleyici oluyor, bu kapsamda;

Maaşı 1.500 TL’ye kadar olan emekliye 675 TL,

Maaşı 1.500 TL ve 2.500 TL arasında olan emekliye 850 TL,

Maaşı 2.500 TL ve üzerinde olan emekliye ise 1.500 TL’lik ödeme yapılmaktadır.

Bu ödemeden yararlanmak isteyenlerin maaşını ING Bank’a taşıması aynı zamanda 3 yıl boyunca kalacağına dair taahhüt vermesi gerekmektedir.

Bunun yanı sıra 2 adet Otomatik Fatura Talimatı veren emekli ek olarak 500 TL’lik nakit promosyon kazanıyor ve böylece ödeme miktarı 1.500 TL’ye çıkmış oluyor.

25 Şubat – 31 Ekim 2021 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanyaya ING Bank Şubeleri ve ING Telefon Bankacılığı üzerinden başvuru yapılabilmektedir.

Ekonomi Haberleri