Garanti Bankasından 45 Yaş Üzerine Büyük Müjde! Krediyi Al 1 Sene Sonra Ödemeye Başla!

Garanti Bankasından 45 Yaş Üzerine Büyük Müjde! Krediyi Al 1 Sene Sonra Ödemeye Başla!

Garanti bankası son zamanlarda çılgınca kampanyalar yapmaya devam ediyor. Banka son zamanlarda yaş guruplarına yönelik olarak kredi vermek istemektedir.

Genel olarak yapılan araştırmalar içerisinde 1 ile 65 yaş aralığı için değerlendirme yapıldığında 45 yaş ve üzerinin daha fazla krediye ihtiyacı bulunduğu gözlemlenmektedir. Banka bu gerçek ile yola çıkarak başarılı bir kredi çalışması yapmıştır. Garanti Bankasından 45 Yaş Üzerine Büyük Müjde! Krediyi Al 1 Sene Sonra Ödemeye Başla! Kampanyası ile birlikte milyonlarca vatandaşa 300 bin TL gibi önemi bir miktarı vermektedir. Vatandaşlar sorunsuz bir şekilde aldıkları bu kedi için bankaya teşekkür etmektedir.

25.jpg

Garanti Bankasından 45 Yaş Üzerine Büyük Müjde

Kampanya kapsamında ilk kredi seçeneği 50 bin TL limite kadar olan kredidir. Kredi faizi 1,59 faiz oranlıdır. Ayrıca 3 ile 24 ay arasında bir vade ile sunulmaktadır. 650 TL hayat sigortası bulunmaktadır. Banka tarafınızdan 1 adet kefil talep edebilir.

Garanti Bankası ikinci kredi seçeneği 100 bin TL limite kadar olan kredidir. Kredi faizi 1,61 faiz oranlıdır. Ayrıca 3 ile 36 ay arasında bir vade ile sunulmaktadır. 750 TL hayat sigortası bulunmaktadır. Banka tarafınızdan 2 adet kefil talep edebilir.

Banka üçüncü kredi seçeneği 200 bin TL limite kadar olan kredidir. Kredi faizi 1,64 faiz oranlıdır. Ayrıca 3 ile 36 ay arasında bir vade ile sunulmaktadır. 800 TL hayat sigortası bulunmaktadır. Banka tarafınızdan 3 adet kefil talep edebilir.

Dördüncü kredi seçeneği 250 bin TL limite kadar olan kredidir. Kredi faizi 1,68 faiz oranlıdır. Ayrıca 3 ile 36 ay arasında bir vade ile sunulmaktadır. 799 TL hayat sigortası bulunmaktadır. Banka tarafınızdan 2 adet kefil talep edebilir.

Beşinci kredi seçeneği 300 bin TL limite kadar olan kredidir. Kredi faizi 1,71 faiz oranlıdır. Ayrıca 3 ile 36 ay arasında bir vade ile sunulmaktadır. 811 TL hayat sigortası bulunmaktadır. Banka tarafınızdan 2 adet kefil talep edebilir.

24.jpg

Nasıl Başvuru Yapılır

Kredi alabilmek için bankaya bizzat gitmeniz gerekmektedir. Yapılan başvuru değerlendirilir ve tarafınıza sonuç iletilir. Ayrıca SMS ile de başvuru yapabilirsiniz. İnternet ve mobil seçenekleri de bulunmaktadır.