Fibabank ile İcra Dahil Tüm Borçlarınızdan Kurtulun

Fibabank ile İcra Dahil Tüm Borçlarınızdan Kurtulun

Fibabank müşteri memnuniyeti ilkesiyle kurulmuş bir banka olmasından dolayı yapmış olduğu kampanyalar sürekli olarak bu doğrultuda insanlara sunulmaktadır.

Verilen krediler toplumun önemli sıkıntılarını ortadan kaldırmak maksadıyla bir nevi sosyal yardım havası içerisinde verilmektedir. Fibabank ile İcra Dahil Tüm Borçlarınızdan Kurtulun kampanyası da tam olarak bu gerekçe ile vatandaşlara sunulmaktadır. Verilecek olan kredi ile birlikte icra dahil tüm borçlarınızdan kurtulabilirsiniz. 60 aya varan vade seçenekleri ile 250 bin TL limite kadar bu kredilerden faydalanabilirsiniz. İster bankadan direk olarak müracaat edebileceğiniz gibi mobil veya internet üzerinden de direk olarak belirtilen krediyi hesabınıza dakikalar içerisinde aktarabilirsiniz.

21.jpg

Fibabank Kampanyası

Banka müşterilerine ilk olarak faizsiz kredi vermektedir. 5 bin TL limite kadar 1800 KKB puanı olanlar bu krediyi alabilir. 6 ay vadeli olarak ödeme imkanı bulunmaktadır. Bunun yanı sına isteyen 1 ay erteleme yapabilir. 10 sene banka müşterisi olmanız gerekmektedir.

Fibabank müşterilerine ikinci olarak 0,77 faizli kredi vermektedir. 10 bin TL limite kadar 1700 KKB puanı olanlar bu krediyi alabilir. 8 ay vadeli olarak ödeme imkanı bulunmaktadır. Bunun yanı sına isteyen 2 ay erteleme yapabilir. 9 sene banka müşterisi olmanız gerekmektedir.

Tüm bunlarla birlikte Fibabank müşterilerine üçüncü seçenek olarak 0,97 faizli kredi vermektedir. 20 bin TL limite kadar 1600 KKB puanı olanlar bu krediyi alabilir. 12 ay vadeli olarak ödeme imkanı bulunmaktadır. Bunun yanı sına isteyen 3 ay erteleme yapabilir. 8 sene banka müşterisi olmanız gerekmektedir.

Fibabank ayrıca müşterilerine dördüncü seçenek olarak 1,17 faizli kredi vermektedir. 45 bin TL limite kadar 1600 KKB puanı olanlar bu krediyi alabilir. 24 ay vadeli olarak ödeme imkanı bulunmaktadır. Bunun yanı sına isteyen 4 ay erteleme yapabilir. 7 sene banka müşterisi olmanız gerekmektedir.

Ayrıca müşterilerine son seçenek olarak 1,65 faizli kredi vermektedir. 250 bin TL limite kadar KKB puanı yeterli olanlar bu krediyi alabilir. 36 ay vadeli olarak ödeme imkanı bulunmaktadır. Bunun yanı sına isteyen 6 ay erteleme yapabilir. Banka müşterisi olmanız gerekmektedir.

29.jpg

Başvuru Nasıl Yapılacak

Bankanın kredi başvurusunu her isteyen vatandaş yapabilecektir. Genel olarak internet üzerinden yapılan başvurulara hızlı bir şekilde cevap verilmektedir.