Roots Of Insanity Kazanmaya Hazır Mısın?

Roots Of Insanity Kazanmaya Hazır Mısın?

Bugün toplamda 10 takipçimize Roots Of Insanity sahibi olma fırsatı sunuyoruz. Düzenlemekte olduğumuz çekilişte talihli kişi siz olursanız oyunun 1 adet Steam koduna sahip olacaksınız. Standart bir sosyal medya çekilişi formatında gerçekleşecek olan çekilişimizde uyulması gereken maddeleri dikkatli bir şekilde okumanız ve yerine getirmeniz yeterli olacaktır. Çekiliş ile ilgili detaylar ise yazının devamında mevcut.

Roots Of Insanity Hakkında;

Unreal Engine kullanılarak Crania Games tarafından geliştirilen Türk yapımı Roots of Insanity, dün bizlerle buluştu. Roots of InsanityFPS türünde bir korku/hayatta kalma oyunu. Oyunumuzda canlandırdığımız karakter, August Valentine hastanesinin doktoru ve epilepsi hastası olan Riley McClein. Karakterimiz bir yandan krizleriyle başa çıkmaya ve bir yandan da hastanedeki kargaşadan kurtulmaya çalışırken zor bir süreçten geçecek. Aynı zamanda biz de! Ayrıca oyunda “Türkçe Dublaj” ve “Türkçe Altyazı” da mevcut.

[linkbox tur=steam gelistirici="Crania Games" link=

Oyunun Fragmanı:

Çekiliş Şartları;

Çekilişe katılmak için yapmanız gerekenler oldukça basit. Aşağıdaki 5 maddeyi yerine getirmek ve çekilişin bitmesini beklemek.

+ Bozuk Tuş Facebook sayfasını beğen.

+ Bozuk Tuş YouTube kanalına abone ol.

+ Bu gönderiyi beğen. (21:00'da paylaşılan çekiliş duyurusu.)

+ Bu gönderiye 3 arkadaşını etiketle. (21:00'da paylaşılan çekiliş duyurusu)

+ Bu gönderiyi HERKESE AÇIK olarak paylaş. (21:00'da paylaşılan çekiliş duyurusu)


Çekiliş sona ermiştir, aşağıdaki bağlantıdan sonuçları öğrenebilirsiniz.

(Sonuçlar: Roots Of Insanity Kazanan Takipçilerimiz Belli Oldu!


6 Nisan 2017 21:00'da başlayan çekiliş, 12 Nisan 23:59'da sona erecektir ve çekiliş sonuçları en geç 15 Nisan günü sitemizde yayınlanacaktır. Takipte kalın!

Not: Her zaman olduğu gibi çekiliş yine random.org üzerinde gerçekleştirilecek ve çekiliş listesi ile birlikte çekilişe ait video kaydı sitemizdeki duyuru konusunda, sonuç konusunda ve YouTube kanalımızda yayınlanıp sosyal mecralarımızda paylaşılacaktır.

İlgili Facebook Gönderisi;

Roots Of İnsanity Kazanmaya Hazır Mısın?

Detaylar:

Roots Of İnsanity Kazanmaya Hazır Mısın?

Detaylar:

Bozuk Tuş paylaştı: 6 Nisan 2017 Perşembe