Roots Of Insanity Kazanan Takipçilerimiz Belli Oldu!

Roots Of Insanity Kazanan Takipçilerimiz Belli Oldu!

Geçtiğimiz hafta başlattığımız Roots Of Insanity çekilişinin sonuçları an itibariyle belli oldu. Toplamda 10 takipçimize Crania Games tarafından geliştirilen Roots Of Insanity sahibi olma fırsatı sunduğumuz çekilişin videosuna ve sonuçlarını yazının devamında bulabilirsiniz.

Unreal Engine oyun motoru kullanılarak geliştirilen Türk yapımı korku/hayatta kalma oyunu Roots of Insanity bizleri August Valentine hastanesi götürüyor. Epilepsi hastası olan doktor Riley McClein, bir yandan hastalığı ile uğraşırken bir yandan da hastanedeki insanlar yardım etmeye çalışıyor. McClein için ilaçların ise oyunda oldukça önemli bir yeri var. Oyunda Türkçe alt yazı desteğinin ve Türkçe seslendirmenin de bulunuğunu ayrıca belirtmekte fayda var.

Roots Of Insanity çekiliş videosu:

[embed]

[linkbox tur=steam gelistirici="Crania Games" link=

Roots Of Insanity kazananlar:

  1. Doğan Bey
  2. Mertcan Ayva (gönderiye 3 arkadaşını etiketlemediği için hakkını kaybetti)
  3. Ramazan Kaya
  4. Furkan Bekdik
  5. Eyüp Batuhan Seviş
  6. Ersin Ilk
  7. Ali Çakıroğlu
  8. Berkan İyidoğan
  9. Mert Beyaz (gönderiye 3 arkadaşını etiketlemediği için hakkını kaybetti)
  10. Ayhan Çelik

Yedek kazananlar:

  1. Ethem Demirsoy
  2. Umut Akman (Mertcan Ayva yerine kazanan isim oldu)
  3. Emir Öksüz
  4. Mert Tosun
  5. Tuncay Koçaş
  6. Kaan Coşgun
  7. Giray Kalkan
  8. Mustafa Cihan İmrak
  9. Enes Kaan Toker (Mert Beyaz yerine kazanan isim oldu)
  10. Kerim Berke Özmen

Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Oyununuzu istemek için bizimle iletişim formundan ya da Facebook sayfamız üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca kazananlara Facebook sayfamız aracılığıyla mesaj atacağız.

Not: Çekilişi kazanan arkadaşlar hediyelerini alabilmeleri için bizimle iletişime geçtiklerinde Bozuk Tuş YouTube kanalına abone oldukları kullanıcı adını vermeleri gerekiyor. Verilen bilgiler eşleşmez ve YouTube kanalına abone olunduğu kanıtlanamaz ise hediye aynı numaradaki yedeğe devreder.

Yedekler için not: Kazananların 3 gün içerisinde(72 saat) hediyelerini almaları gerekmektedir, eğer iletişim kurulamaz ise ya da hediye alınmaz ise hediye yine aynı numaradaki yedek kazanana devreder. Bu nedenle 3 gün sonra(18 Nisan 22:00) bu gönderiyi kontrol etmeleri gerekmektedir. Güncelleme liste üzerinden yapılacaktır.

(Çekiliş konusu: Roots Of Insanity Kazanmaya Hazır Mısın?