Rise Of The Tomb Raider'ın PC versiyonunda ki grafiksel yeniliklere bakış

Rise Of The Tomb Raider'ın PC versiyonunda ki grafiksel yeniliklere bakış

Üç boyutlu oyun kavramını hayatımıza soktuğumuz şu günlerde Rise Of The Tomb Raider'ın PC versiyonunda Ki grafiksel yeniliklerde kendisini göstermeye başladı.

Xbox çıkışından 2 ay geçmesinin ardından PC çıkmaya hazırlanan Rise Of The Tomb Raider'ın grafiksel yenilikleri de merak konusu olmuştu. Özellikle harika görselleri tüm dünyaya video kanalları aracılığı ile aktarılarak grafiksel yenilikleri de oyun severlere tanıtılmış oldu. Grafiksel yeniliklerine göz attığımız da ise en çok dikkat çeken yanlardan birisinin de dinamik yeşillikler, 16x anizotropik filtreleme ve yüzey detaylandırılması olarak karşımıza çıkıyor.

Tek ve çok oyunculu moda sahip olan Rise Of The Tomb Raider TPS türünde kaliteli bir oyun olarak göze çarparken artık PC versiyonunda da canlı grafiksel temalarla oyun severler oyunun akışı içerisine kendisini adapte edebilme şansına da en iyi şekilde sahip olacaktır. Grafik farkları detay olarak biraz daha fazla olan oyun 4 k şeklinde oynanabilecektir. Aynı zamanda Kitle sınırı %10’u geçmeyecek olan sistemde grafiksel dizayn, yüzeysel detaylandırma kullanıcılarında hoşuna en iyi şekilde gidecek özelliklerin de başında yer alıyor. PC için çıkışını şu günlerde Square Enix'in Microsoft yapımcı firma  Xbox One ve Xbox 360'a için gerçekleştirirken PC versiyonu hemen hemen tüm siteler de tam not almayı başarmış bulunuyor.