Rise of the Tomb Raider'da Multiplayer modu olmayacak

Rise of the Tomb Raider'da Multiplayer modu olmayacak

Geliştirme sürecinde olan Rise of the Tomb Raider ile ilgili bomba gibi bir karar alınarak oyundan çoklu oyuncu özelliği çıkartıldı.

Rise of the Tomb Raider ile ilgili gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor, Önümüzdeki aylarda Xbox One ve Xbox 360 için piyasaya sunulması beklenen oyun ile ilgili az önce ilk Xbox 360 görüntülerini sizlerle paylaşmıştık, şimdiki konumuz ise Xbox dergisine röportaj vererek oyuncuların tavsiyelerini dikkate aldıklarını belirten Crystal Dynamics'ın Rise of the Tomb Raider'daki Multiplayer özelliği ile ilgili kararları var.

Bir önceki Tomb Raider oyununda Multiplayer olarak başarılı olamayan Crystal Dynamics yeni oyunda çok önemli bir karar almış gibi görünüyor. Daha önceki oyunda oyuncuları çok kısa bir süre çoklu oyuncu modunda aktif tutabilen yapımcı, yeni Tomb Raider oyununda aynı hatayı tekrarlamak istememiş olsa gerek ki oyundan çoklu oyuncu modunu tamamen çıkarmaya karar vermiş. (bizce çok doğru bir karar olmuş, Tomb Raider gibi senaryosu ile ön plana çıkan bir oyunun çoklu oyuncu özelliği ile boşu boşuna zaman kaybetmesi ve bu sebepten ötürü senaryonun zayıflaması hoş olmazdı, üstelik yapımcının da senaryoya odaklanmak istediklerini belirtmesi çok iyi bir gelişme)

Aşağıdaki görselde de gördüğünüz gibi Xbox Magazine dergisinin bu ay ki yani eylül sayısında yer alan görsele bakılacak olursa Rise of the Tomb Raider ile ilgili bu önemli yazı bulunuyor, Xbox Magazine'in 128. sayısında "Multiplayer'ın oyundan çıkarılmasıyla birlikte Crystal Dynamics ana senaryoyu olabildiğince eğlenceli yapmaya gerek duydu" yazıyor.

Rise of the Tomb Raider'dan Multiplayer modu çıkarıldı