Riot'tan Yasuo Güncellemesi!

Riot'tan Yasuo Güncellemesi!

Gözümüz aydın! Son birkaç yıldır oldukça güçsüz kalan ve sürekli "feed"leyen Yasuo'ya beklenen güncelleme League of Legends'in resmi Twitter hesabından yayınlanan video ile duyuruldu!

Elçiye zeval olmazmış! Riot yaptı hocam şakayı; biz değil. Hani biz de "iletmekten" zevk almadık değil. Ancak ciddiyete dönecek olursak, sizleri bilgilendirmemiz gereken bir husus var.

Camille'nin çıkmasından bu yana 5 ay geçti. Bu da League of Legends için oldukça uzun bir zaman demek. Oyuncular da yeni bir "şampiyon" için sabırsızlanmaya başlamışken dün Riot, resmi Twitter ve Facebook hesaplarındaki fotoğrafları güncelledi. Sarı kalkan ve büyük kanatlar akıllara "Kayle güncellemesi mi geliyor?" sorusunu getirse de SkinSpotlights, Kayle için herhangi görsel güncelleme ya da oynanış güncellemesi listelenmediğini duyurdu.

lol yeni champion

Kayle değilse kim bu şampiyon?

Şu ana kadar yapılmış en kabul gören açıklama, resimdeki şampiyonun oyunun yeni saldırı gücü taşıyıcısı olduğu yönünde. Karakterin sol kanadındaki çıkıntı, genel anlamda bir ok olarak yorumlanmış durumda. Tabii bunlar söylentiden öteye gidemese de çok yakında yeni şampiyonumuz hakkında açıklamalar gelecektir. Sizleri haberdar edeceğiz. Hoşça kalın!