Resident Evil Özel Dizisi Netflix Platformuna Geliyor

Resident Evil Özel Dizisi Netflix Platformuna Geliyor

Korku oyunlarının içerisinde kaç tane yapım var derseniz bunlar arasında Resident Evil yapımına mutlaka yer veririz. Bir seri haline gelen oyun defalarca sinema salonlarına taşındı defalarca oyun dünyasına konuk oldu.

Sürekli yeni bir oyunla devam eden serinin bu sefer farklı bir platforma giriş yaptığını göreceğiz. Hatta öyle ki oyun hiç beklenmedik bir platformda kendisine yer bulacak. Paylaşılan bilgilere göre Netflix platformunda özel bir Resident Evil dizisi geliyor.

İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 için Bir Karşılaştırma Videosu Yayınlandı

Resident Evil Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

İlk kez Tokyo Game Show 2020 kapsamında duyurulan dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda ise hiçbir bilgi yoktu. Son zamana kadar.

Sonunda tarih konusunda da bir açıklama geldi. Bu açıklamaya göre dizi 2021 yılında yayınlanacak. 2020 yılının sonuna doğru tanıtımları da yayınlanmasını beklediğimiz dizinin ilk tanıtımları da çoktan sızdırılmış durumda.

2021 yılında Netflix platformunda yayınlanacak olan filmin, CGI türünde olacağı da söylendi. CGI türünde olması dizinin animasyon havasında geçeceğini gösteriyor. Animasyon türünün başarılı temsilcilerinden biri olmasını beklediğimiz Resident Evil dizisinin ilk sezonunun 8 bölümden oluştuğunu göreceğiz.

[embed]

İlk sezon 8 bölümden oluşacak ve hikayeye sadık kalınacak ama burada şunu da söyleyelim ki devam sezonlarının olup olmayacağı konusunda bilgi verilmedi. Devam sezonlarına karar verilirse, oyunun hikayesinden mi devam edileceği bilinmiyor.

Öyle ki oyunun yeni versiyonu da yakın zamanda satışa çıkacak. Village isimli yeni oyunda 2021 yılında gelecek. Yani diziyle beraber yeni oyunda yayınlanacak ve 2021 yılında Resident Evil oyununun yılı demek olacak.