Resident Evil 7'nin Season Pass İçeriğinin Detayları Belli Oldu

Resident Evil 7'nin Season Pass İçeriğinin Detayları Belli Oldu

Capcom tarafından geliştirilen ve yayıncılığı üstlenen Resident Evil serisinin son oyunu Resident Evil 7: Biohazard'ın Season Pass içeriğinin detayları belli oldu.

Çıkışına az bir süre kalan Resident Evil 7: Biohazard'dan her geçen gün yeni bilgiler ve detaylar gelmeye devam ediyor. Gecikmeli bir şekilde yayınlanan PC demosu ile birlikte oyunun dosyaları açılmış ve birçok detaya ulaşılmıştı. Oyunda kullanacağımız silahlar, görevler ve hatta oyunun sonunda gerçekleşecek olaylara kadar her türlü detay bu şekilde sızdırılmıştı. Tabii bunlar haricinde oyun hakkında tek bilinmeyen ise Season Pass içerikleriydi. PC demosunun dosyalarındaki detaylarda indirilebilir içeriklerden sadece bir tanesi belirtiliyordu. Four Short Stories adı verilen ilk indirilebilir içerikte dört adet mini oyun olacağı ve bunların başka oyunlardan tanıdık gelebilecek mini oyunlar olabileceğini, Resident Evil 7'nin PC demo dosyalarının açıldığı haberimizde açıklamıştık. Her ne kadar bu tür bilgilere sahip olsak da, bunların resmi bir kaynağı olmadığından değişikliklerle karşı karşıya kalabilirdik. Capcom ise bugün beklediğimiz açıklamayı yaptı ve Resident Evil 7'nin Season Pass içeriğinin detaylarını açıkladı.

Deluxe Edition sürümü ile birlikte gelecek olan Season Pass içerikleri toplamda 6 adet ek içeriği içerisinde barındıracak. Bunlardan birisi daha önce PC demo dosyaları sızıntısında öğrendiğimiz Four Short Stories olacak. Add-On Content 1 adı altında yer alan bu ek içeriğin yanı sıra Add-On Content 2 ve Add-On Content 3 içerikleri de bulunuyor fakat bunların detayları hakkında şimdilik bilgi sahibi değiliz. Bunlara ek olarak Capcom'un yaptığı açıklama da üç farklı içerik daha bulunuyor. Banned Footage Vol. 1, Banned Footage Vol. 2 ve Additional Story Episode olmak üzere bu 3 farklı içerikte Season Pass içerisinde yer alacak.

İçeriklerin detayları hakkında sınırlı bilgi verilmiş olsa da bu açıklama ile birlikte hem PC demo dosyalarındaki sızıntıların gerçeği yansıttığından emin olduk hem de oyunda iki adet ek senaryo ve bir adet ekstra modun yer alacağını öğrenmiş olduk. Bakalım bu içerikler oyuncuların beklentilerini karşılayabilecek mi?