Resident Evil 7'nin Çözünürlük ve FPS Detayları Açıklandı

Resident Evil 7'nin Çözünürlük ve FPS Detayları Açıklandı

Capcom'un geliştiriciliğini ve yayıncılığını üstlendiği Resident Evil serisinin son oyunu Resident Evil 7: Biohazard'ın çözünürlük ve FPS detayları açıklandı.

Geçtiğimiz E3 fuarında duyurusu gerçekleştirilen ve 24 Ocak 2017 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için Capcom tarafından piyasaya sürülecek olan Resident Evil 7: Biohazard'ın, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için ekran çözünürlüğü ve FPS detayları belli oldu. Yeni nesil konsolların ve dünya üzerindeki en iyi teknolojiye sahip ekran kartlarının piyasada yerini almasından ve oyuncuların sahip olmasından sonra en çok merak edilen nokta bu oyunların sağlayacağı ekran çözünürlüğü ve FPS oluyor. 60 FPS sabit bir şekilde oynanabilen bir oyundaki seyir zevki ve oynanış, daha az seviyelerdeki çerçeve hızına nazaran çok daha başarılı oluyor.

Bugün GamingBolt sitesinin yapmış olduğu röportajda konuşan Masachika Kawata, Resident Evil 7: Biohazard'ın teknik detayları hakkında açıklamalarda bulundu. Kawata'nın belirttiklerine göre oyun PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında 1080p çözünürlük ve 60 FPS hızında çalışacak. Ayrıca Kawata, oyunun PlayStation 4, PlayStation 4 Pro ve Xbox One S platformlarında HDR desteğinin olacağını da sözlerine ekledi.

Yeni bir yapımın, yeni nesil konsollara 1080p çözünürlük ve 60 FPS'de geleceğini tahmin etmek pekte zor değil fakat bunun resmiyete kavuşmuş olması oyuncuların içine su serpecek diyebiliriz.