Resident Evil 7'nin Çıkış Videosu Yayınlandı

Resident Evil 7'nin Çıkış Videosu Yayınlandı

Capcom'un geliştiriciliğini ve yayıncılığını üstlendiği Resident Evil 7 nihayet çıkışını gerçekleştirdi. Geliştirici ekip bunun şerefine oyunun çıkış videosunu yayınladı.

Efsane serinin yeni oyunu Resident Evil 7: Biohazard sonunda çıkışını gerçekleştirdi ve şimdiden büyük oyuncu kitleleri tarafından büyük beğeni toplamayı başardı. Geçtiğimiz E3 fuarında duyurusu gerçekleştirilen ve 7 ay gibi kısa bir sürede oyunculara sunulan Resident Evil 7: Biohazard, serinin eski oyunlarına göre farklı bir oynanış mekaniği içeriyor olsa da oyuncuların ilk izlenimlerine göre oldukça beğenilmiş durumda. Oyunun çıkması ile birlikte yayınlanan çıkış videosu da bizlere oyunda göreceğimiz bazı sahneleri sunuyor. Tabiri caizse kan donduran bu sahneler oldukça fazla korku öğesi barındırıyor. Beyazperdede izlediğimiz korku filmleri kadar kaliteli bir fragman olan bu yeni video, oyunun bizleri ne kadar korkutabileceğini bu kadar kısa sürede gözler önüne seriyor.

Yayınlanan bu çıkış videosu ile birlikte birde oyunun indirilebilir içerikleri ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldı. Oyunun ilk indirilebilir içeriği olan Banned Footage Vol. 1 oyunun çıkışı ile birlikte yayınlandı. Oyunun ikinci indirilebilir içeriği olacak olan Banned Footage Vol. 2 ise oyuna ekstradan bir adet oyun modu ve 2 adet farklı senaryo ekleyecek. Bir diğer indirilebilir içerik Not a Hero ise oyunun hikayesine odaklı olacak ve bahar aylarında oyunculara sunulacak.

Resident Evil 7'nin çıkış videosunu hemen aşağıdan seyredebilirsiniz. İyi seyirler.