Resident Evil 7'nin Banned Footage DLC'sinden Tanıtım Videosu Yayınlandı

Resident Evil 7'nin Banned Footage DLC'sinden Tanıtım Videosu Yayınlandı

Capcom'un geliştiriciliğini ve yayıncılığını üstlendiği Resident Evil 7'nin ilk indirilebilir içeriği olan Banned Footage'den yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.

24 Ocak tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştiren Resident Evil 7'nin Demosu yayınlandığında dosyalara erişilmiş ve bazı içeriklerin isimleri ortaya çıkmıştı. İndirilebilir içeriklerinde ortaya çıktığı bu dosyalar arasında ilk indirilebilir içeriğin Banned Footage olduğu belirtilmişti. Bugünse bu indirilebilir içerikten yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.

Baker ailesinin karanlık geçmişine dair yeni sırları gün yüzüne çıkaran Banned Footage Vol. 1 DLC'sinin içeriği ise şu şekilde:

  • Nightmare: Bilinmeyen, gün yüzüne çıkarılmamış sırlarla ve korkularla dolu bir bodrumdasınız ve hayatınız pahasına savaşmalısınız.
  • Bedroom: Bir yatağa bağlısınız ve evin annesinin dikkatli bakışlarına, arayışlarına yakalanmadan kaçmalısınız.
  • Ekstra bonus içerik Ethan Must Die, DLC içerisinde yer almaktadır. Ethan Must Die VR modunu desteklememektedir.

Resident Evil 7'nin ilk indirilebilir içeriği olan Banned Footage Vol. 1, 31 Ocak tarihinde PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirdi. Xbox One ve PC için ise 21 Şubat'ta çıkış yapacak. Banned Footage Vol. 1'in PlayStation 4 için fiyatı ise 29,99 TL. Eğer Season Pass sahibiyseniz Banned Footage Vol. 1'i ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Banned Footage Vol. 1 DLC'sinin yeni tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.