Resident Evil 7: Biohazard'ın Özel Sürümü Dolu Dolu Geliyor

Resident Evil 7: Biohazard'ın Özel Sürümü Dolu Dolu Geliyor

Capcom'un sevilen serisi Resident Evil'in yedinci oyunu Resident Evil 7: Biohazard için özel sürüm bekleyenleri sevindirecek bir haberimiz var. Oyunun koleksiyon sürümü bulunacak ve detayları GameStop Italy tarafından sızdırıldı.

Üst düzey oyunlar satış anlamında hem dijital hemde kutulu olarak başarı yakalayabilmekte. Ancak bunun yanında oyuncular, oyun içeriği ile ilgili somut bazı eşyalara ve içeriklere de sahip olmak isteyebiliyor. Son yıllarda çoğalan bu özel sürümler, oyunların kutulu versiyonlarının satış rakamlarına bile yaklaşmayı başarıyor. Bunu da fırsat bilen yapımcılar oyunların standart versiyonları ile kalmayıp yanı sıra içerisinde aksesuarlar, figürler bulunduğu özel sürümler çıkartıyorlar. İşte bunun için özellikle Resident Evil serisi severleri tarafından merakla beklenen bir özel sürüm vardı. Geliştirici ekip bu konu hakkında sessiz kalmayı tercih etmişti fakat bugün GameStop Italy'nin yanlışıkla sızdırdığı postere göre Resident Evil 7: Biohazard'ın koleksiyon sürümü olacak.

Peki bu özel sürüm içeriğinde neleri barındıracak? Capcom'un hazırladığı bu özel sürümde, oyunun 20. yılına özel bir sanatsal tasarım kitabı, oyun içerisinden alınmış 5 adet oyun içi görüntü baskısı, Resident Evil serisinin yakından tanıyacağı manken parmağı şeklindeki tasarıma ait 16 GB'lık USB bellek, Resident Evil 7: Biohazard'ın çıkışında ortaya çıkacak olan 3 adet alternatif kapak tasarımı ve ortalama boyutlarda Baker Malikanesinin figür modeli bulunuyor. Bir Resident Evil serisi severi için herşey diyebileceğimiz içeriklerin bulunduğu bu özel sürüm, söylentilere göre sadece Amerika'da satışa sunulacak. Fiyatı için ise şimdilik Capcom cephesinden resmi bir açıklama yapılmadı.

Resident Evil 7 Biohazard

Resident Evil 7: Biohazard'ın 24 Ocak 2016 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için raflardaki yerini alacağını hatırlatalım.