Red Dead Redemption 2'nin PC'ye Gelmesini İster Miydiniz?

Red Dead Redemption 2'nin PC'ye Gelmesini İster Miydiniz?

Bir süredir yeni oyun duyuracağının dedikoduları dönen firma Rockstar Games, önce bir görsel yayınlamış daha sonra ise oyunu açıklamıştı. Görselden Red Dead Redemption olduğunu algılamıştık fakat bir çok kesim Remastered sürümü bekliyordu. Oyuncuları hem sevindirip hem şaşırtan Rockstar ekibi bugün itibari ile Red Dead Redemption 2'yi resmi olarak duyurdu.

Geçtiğimiz 2 gün boyunca saat tam 16.00'da sosyal medya üzerinden görseller paylaşarak bir nevi ipucu veren Rockstar ekibi bugün yaptığı duyuru ile artık noktayı koymuş oldu fakat oyuncular için bu durum henüz bitmiş değil. Oyunun çıkış tarihi ve hangi platformlara çıkacağı söylentileri halen daha bir çok forumlarda konuşuluyor. Rockstar Games, duyuru ile birlikte oyunun PlayStation 4 ve Xbox One konsollarına 2017 sonbaharında çıkacağını da belirtti fakat PC platformu için akıllarda soru işareti bulunuyor. İlk oyun gibi serinin ikinci oyunundan da mahrum kalmak istemeyen PC oyuncuları ise boş durmadı ve Change.org'da bir imza kampanyası başlattı. Bangladeş'ten Aleo Aninda isimli bir oyuncunun başlattığı imza kampanyası çok kısa sürede 3.300 imzaya ulaşmayı başardı.

7 kişilik bir grubun, John Marston önderliğinde Amerika’nın acımasız can damarında geçen epik bir yaşam hikayesine tanık olacağımız Red Dead Redemption hakkında daha fazla bilgi ve ilk tanıtım videosuna 20 Ekim'de, Türkiye saati ile 18.00'de Rockstar Games'in resmi kanallarından ulaşabileceğiz.