Red Dead Redemption 2, PC'ye de Geliyor!

Red Dead Redemption 2, PC'ye de Geliyor!

Geliştiriciliğini ve yayıncılığını bizzat Rockstar Games’in üstlendiği Red Dead Redemption 2 yeni nesil konsolların yanı sıra PC’ye de geliyor.

Bundan tam 6 sene önce çıkan Red Dead Redemption’ın sadece Xbox 360 ve Playstation 3 konsollarına çıkmasıyla başlayan ve PC kullanıcılarını üzen durum nihayet sona eriyor. Geçtiğimiz günlerde çıkacağı oldukça şaşalı bir şekilde duyurulan Red Dead Redemption 2, Playstation 4 ve Xbox One konsollarıyla beraber PC’ye de geliyor. Oyunun geliştiricisi olan Rockstar Games’in Sony ile yaptığı özel partnerlik anlaşmasında geçen bu koşulun öğrenilmesi PC kullanıcılarını oldukça mutlu etti, ancak PC kullanıcılarının yapması gereken bir şey var: Playstation Now üyeliği almak.

İki firma arasında yapılan partnerlik anlaşması gereği PC kullanıcılarının oyunu alıp oynayabilmesi için Playstation Now üyeliği edinmesi gerekecek. Gönül isterdi ki, PC kullanıcılarına hiçbir şart koşulmasın, ama yine de koşulan bu şart sonunda mükemmel görselliğe ve oynanışa sahip bir oyun olduğunda pek de önemsenmeyecek bir şart. İki firma arasındaki partnerlik anlaşmasının detayları önümüzdeki günlerde belli olmaya devam edecek. Bakalım iki firma daha ne gibi maddelerin altına imza atmış.

Red Dead Redemption 2’nin PC’ye çıkış tarihi henüz netleşmiş değil. Playstation 4 ve Xbox One için 2017’nin sonbahar döneminde çıkacağı duyurulan oyunun tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.