Red Dead Redemption 2'nin İlk Videosu Yayınlandı!

Red Dead Redemption 2'nin İlk Videosu Yayınlandı!

Rockstar Games, 16 Ekim tarihinde başlattığı heyecan yaratan kampanya sonucu Red Dead Redemption 2’yi

duyurmuştu

. 18 Ekim tarihinde sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı görsel ile birlikte duyurduğu oyunun tanıtım videosunun 20 Ekim tarihinde yayınlanacağı da yine aynı görselde belirtilmişti.

Nihayet o gün geldi, çattı. Az önce Rockstar Games, Red Dead Redemption 2’nin ilk videosunu bizlerle paylaştı. Ufukta beliren ve bizlere doğru yaklaşan atlı sahnesiyle açılan video vahşi batının muhteşem doğa atmosferiyle devam ediyor. Yaklaşık bir dakika uzunluğunda olan tanıtım videosu biterken heyecan doruklara ulaşıyor. Amerika’nın henüz bozulmamış topraklarında geçen ve iliklerinize kadar vahşi batı unsurlarını hissettiğiniz ilk oyunun ardından ikinci oyun da bu duyguları oldukça yoğun şekilde oyunculara aktaracak gibi gözüküyor. İnsanı alıp götüren, müthiş manzaralara şahit olacağınız videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

2017 yılının sonbahar döneminde çıkış yapacak oyun yalnızca Playstation 4 ve Xbox One platformlarında bulunacak. Oyunu internetten takip eden ve oynamayı arzu eden PC kullanıcıları bu duruma üzülmüş ve oyunun PC için de çıkarılması için imza kampanyası başlatmıştı.