Red Dead Redemption 2 Hakkında Yeni Açıklamalar Geldi

Red Dead Redemption 2 Hakkında Yeni Açıklamalar Geldi

Geçtiğimiz ay duyurusu gerçekleştirilen, Rockstar'ın geliştirdiği Red Dead Redemption 2'den gün içerisinde yeni bilgiler geldi.

Duyurusu ile birlikte oyun dünyasını kasıp kavuran, efsanenin geri dönüşünü de bir fragmanla kutlayan Rockstar ekibi daha sonra bir sessizliğe bürünmüştü. Vahşi batı üzerinden konusuna devam edecek olan yapımın hikayesi ise oldukça duygusal olacağı belirtilmişti.

Bugüne kadar gerek hikaye gerekse oynanış olarak başarılı yapımlara imza atan Rockstar Games oyunculara L.A Noire, Bully, Grand Theft Auto V gibi yapımları kazandırmıştı. Serinin ilk oyunu olan Red Dead Redemption ise hikaye olarak oldukça güçlü, oynanış olaraksa oldukça etkileyici bir yapımdı. Sadece PlayStation 3'e çıkış yapan yapımı oynayamayan oyuncular ise sadece izlemekle yetinmişlerdi. Remastered sürümü beklenilse de Rockstar oyuncuları daha sevindirecek bir duyuru yaptı ve Red Dead Redemption 2'nin geliştirildiğini açıkladı.

Bugün MKM Partners adı altında düzenlenen etkinlikte GameSpot'a konuşan Take-Two ekibinin patronu Strauss Zelnick, Red Dead Redemption 2 ile ilgili yeni bilgiler verdi. "Düşüncemiz geleneksel mantıktaki bir vahşi batının ilgi çekmeyeceği yönündeydi. İnsanların hayal gücünü esir alan farklı bir batısal bakış açısı denedik. Red Dead Redemption'ı piyasaya sürdüğümüzde başarılı oldu. Ve o zamanlar bunun için uygundu. Ve sanırım Amerika'nin büyük, genişleyen iyimser görüntüsü için uygun bir zamandı. Bu yüzden fazla sevimli olması gerekmiyordu. Red Dead Redemption 2'de ise bu atmosferi çok daha iyi bir şekilde yansıtmaya çalışacağız."