Red Dead Redemption 2 Göz Kırpıyor!

Red Dead Redemption 2 Göz Kırpıyor!

Dün öğle vakti civarlarında Rockstar Games tüm sosyal medya hesaplarını ve resmi internet sitesini kırmızıya büründürmüş, resmi logosunda Red Dead Redemption’ı andıran küçük değişiklikler

yapmıştı

. Dünden itibaren yeni Red Dead Redemption oyununun geleceğine dair söylentiler artarak devam ederken Rockstar Games az önce, yine aynı resmi hesapları üzerinden (Facebook - Twitter) yeni bir görsel paylaştı.

Logosu üzerinde yaptığı küçük değişiklikle oyun dünyasına göz kırpan firma, paylaştığı yeni görselle yeni Red Dead Redemption için kapıyı aralamış oldu. Firmanın yayınladığı görsel –aşağıda görebilirsiniz- kırmızı ve turuncu tonlarıyla bezenmiş bir şekilde sunulurken ufuk çizgisine yakın şekilde duran yedi karakter bulunuyor. Karakterlerden birisi diğerlerine nazaran daha ön planda resmedilmiş.

Rockstar Games’in resmi açıklama yapıp iki gündür devam eden gizemli atmosferi bozmaması, yeni bir Red Dead Redemption oyununun geleceği konusunda oldukça büyük bir ipucu aslında. Neler olacağını bekleyip göreceğiz.

Red Dead Redemption 2