Red Dead Redemption 2 mi Geliyor?

Red Dead Redemption 2 mi Geliyor?

GTA, Max Payne, Red Dead Redemption gibi oyunlarla oyuncuların taleplerini nasıl karşılayacağını çok iyi bilen Rockstar Games adeta kırmızıya büründü.

Firma, resmi internet sitesini, Facebook sayfasını ve Twitter sayfasını kırmızıya bürüdü. Rockstar Games’in eline, bu paylaşımların ardından, oyuncularda nasıl merak uyandırılacağı konusunda kimse su dökemez herhalde.

Rockstar Games’in bilinen o ikonik logosunun kırmızıya bürünmüş hâlinin bütün resmi iletişim kanallarında yayınlanması akıllara yeni bir Red Dead oyununun duyurulacağını getirdi. Hatırlayacağınız üzere Red Dead Redemption oyunu 2010 yılının Mayıs ayında sadece PS3 ve Xbox 360 için çıkmıştı. Firmanın resmi sayfalarından paylaşılan bu görseller yeni oyunun habercisi olma ihtimalinin yanı sıra oyunun PC’ye gelme çalışmalarının olduğunu veya farklı bir mod üzerinde çalışıldığının habercisi de olabilir, ancak bu kadar meşakkatli bir hazırlığın ardından firmanın yeni Red Dead Redemption oyununu tanıtmaması ters de tepebilir. Umarız, yeni Red Dead Redemption oyunu ile ilgili herkesin mutlu olacağı haberler alırız.