Rami Malek Canlı Yayında Watch Dogs 2 Oynayacak!

Rami Malek Canlı Yayında Watch Dogs 2 Oynayacak!

5 gün sonra çıkışını gerçekleştirecek olan Ubisoft'un merakla beklenilen yapımlarından Watch Dogs 2 için geliştirici ve yapımcı şirket oyuncuların isteğini gerçekleştirecek.

Şimdiye kadar birçok Youtuber, Watch Dogs 2'yi denedi ve oynanış videolarını Youtube üzerinden yayınladı. Birbirinden farklı oynanış videolarını görmüş olsak bile bu seferki farklı olacak. Mr.Robot dizisinin başrolü Rami Malek, hem bireysel hem de dizi adına bir sürü ödül kazanmıştı. Dizide oynadığı rol ile Watch Dogs ana kahramanımızın hayatı, kişiliklerine kadar bağdaşıyor. Oyunculardan bir süredir gelen isteği Ubisoft geri çevirmedi ve Rami Malek'in Twitch üzerinden gerçekleştirilecek canlı yayınla Watch Dogs 2 oynayacağını duyurdu.

Ubisoft'un resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruya göre 13 Kasım Pazar günü Türkiye saati ile 21.00'de, resmi Ubisoft Twitch kanalı üzerinden Rami Malek Watch Dogs 2 yayınına katılacak ve kendisiyle sohbet etmemize olanak tanınacak. Ünlü aktör Rami Malek bu canlı yayında kendisi hakkında ve oyun hakkında merak ettiğiniz soruları yanıtlayacak, ayrıca oyunun kendisine özel olarak ayrılan bazı görevleri oynayacak. Bu da oyun hakkında daha önce görmediğimiz bazı yerleri ve görevleri görebileceğimiz anlamına geliyor.

Eğer siz de Pazar akşamı Türkiye saati ile 21.00'de gerçekleştirilecek olan Rami Malek'li Watch Dogs 2 yayınına katılmak isterseniz buradan izleyebilirsiniz.