Rainbow Six: Siege Operation Dust Line çıkış tarihi duyuruldu

Rainbow Six: Siege Operation Dust Line çıkış tarihi duyuruldu

Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen ve Ubisoft tarafından yayımlanan taktiksel FPS oyunu Rainbow Six: Siege için geleceği söylenen yeni DLC, Operation Dust Line'ın çıkış tarihi ve detayları belli oldu.

Operation Dust Line oyuna iki yeni Navy Seals komandosu ve haritalar eklenecek. Eklenecek haritalar ile ilgili henüz net bilgi paylaşılmasa da haritaların Orta Doğu'da geçeceği biliniyor. Öte yandan Navy Seals komandolarının özellikleri ve kullanacağı silahlar belli oldu.

Valkyrie or Blackbeard

Savunma ve Saldırı karakteri olarak oyuna dahil edilecek olan iki karakterden savunma (defender) karakterinin adı Valkyrie olurken, saldırı (attacker) karakterinin adı ise Blackbeard olacak. Valkyrie SPAS-12 silahını kullanırken Blackbeard ise Desert Eagle kullanacak. Valkyrie tüm takım oyuncuları tarafından kullanılabilir bir kameraya sahip ve bu kamerayı her yüzeye yapıştırabiliyor. Blackbeard ise kalkan ile takım arkadaşlarının yardımına koşuyor olacak.

Operation Dust Line DLC'sine ise Season Pass sahipleri ek bir ücret ödemeksizin 9 Mayıs 2016'dan itibaren erişebilecekler.