Rainbow Six Siege'in Kadın Saldırı Operatörüne Merhaba Deyin!

Rainbow Six Siege'in Kadın Saldırı Operatörüne Merhaba Deyin!

Tom Clancy’s yapımlarının en çok sevilenleri arasında yer alan çevrimiçi takım tabanlı FPS oyunu Rainbow Six Siege’in geçtiğimiz günlerde videosu yayınlanan yeni haritasının ardından oyuna eklenecek olan yeni operatörlerden birine ait video yayınlandı.

Geçtiğimiz günlerde oyuna eklenecek olan yeni haritanın videosu yayınlanmış, oyunun yeni haritasının Japonya’nın Nagoya kentinde bulunan bir gökdelenin tepesinde bulunacağı belli olmuştu. Japon kültürünün oldukça yoğun şekilde aktarıldığı haritanın ardından oyuna gelecek olan yeni operatörlerden birisi tanıtıldı. Japoncada Kıvılcım anlamına gelen Hibana adı verilen Japon kadın operatörün oyun içi mücadelede oldukça işlevsel bir rol oynayacağı düşünülüyor.

Aağıdaki videoda da görebileceğiniz Hibana, Japon Özel Saldırı Timine mensup ve Red Crow DLC’si ile birlikte oyuna eklenecek olan iki operatörden biri. Ancak, özel yetenekleriyle ilgili detaylı bilgiler henüz paylaşılmış değil. Sadece yakın dövüşte daha etkili olduğu ve birincil silah seçenekleri olarak SuperNova ve Type-89, ikincil silah seçenekleri olarak da PM9 ve P229 ikilisinden birini seçebileceği belirtilmiş.

Japon temalı Red Crow haritası ve diğer içerikler hakkında detaylar 12-13 Kasım tarihlerinde yapılacak olan etkinliğin canlı yayınında açıklanacak. Harita ve operatörler tüm oyuncular için ücretsiz olacak.