Rainbow Six Siege'i Bedava Oynamak İster Misiniz?

Rainbow Six Siege'i Bedava Oynamak İster Misiniz?

Ubisoft'un geliştiriciliğini ve yayıncılığını üstlendiği Tom Clancy's serisinin en son oyunu Rainbow Six Siege'i ücretsiz bir şekilde oynamak ister miydiniz?

Eğer Rainbow Six Siege'i denemediyseniz ve oynayıp, denedikten sonra satın almayı düşünüyorsanız bu haberimiz size göre. Ubisoft tam da aradığınız fırsatı sizlere sunuyor. Son zamanların en iyi taktiksel FPS oyunlarından biri olan Rainbow Six Siege, 2-5 Şubat tarihleri arasında ücretsiz oluyor. Ayrıca hangi platform oyuncusu olduğunuzun bir önemi yok. PC, PlayStation 4 ve Xbox One'da aynı anda aynı şekilde Rainbow Six Siege'i ücretsiz olarak oynayabileceksiniz. Oyunun ücretsiz olacağı süreç boyunca bütün haritaları, modları ve operatörleri de erişilebilir olacak. Ayrıca ücretsiz oynama süreci bittikten sonra oyunu satın aldığınız takdirde, süreç boyunca elde ettiğiniz ilerlemeler ve başarımların hepsi hesabınıza aktarılacak.

Rainbow Six Siege'i PC'den ücretsiz olarak oynamak istiyorsanız 2 Şubat tarihinde Steam veya uPlay üzerinden indirme işlemini başlatabilirsiniz. Eğer konsollar üzerinden oynayacaksanız PlayStation 4 platformunda PlayStation Plus, Xbox One platformunda Xbox Live Gold üyeliğine ihtiyacınız var.

Son olarak, bu hafta sonu Rainbow Six Siege'in resmi e-Spor turnuvası Six Invitational gerçekleştirilecek. Turnuva Twitch ve Youtube üzerinden canlı yayınlanacak. Yani görünen o ki bu hafta oyun dünyası Rainbow Six Siege'e fazlasıyla doyacak.