Rainbow Six: Siege'e Bordo Bereliler Gelebilir!

Rainbow Six: Siege'e Bordo Bereliler Gelebilir!

Ubisoft'un sevilen ve bir o kadar başarılı yapımı Rainbow Six: Siege bildiğiniz üzere geçtiğimiz yıl çıkışını gerçekleştirmişti. O günden bu yana halen daha milyonlarca oyuncu tarafından oynanan yapım için yeni DLC desteği de kesilmiyor. Geliştirici ekibin hız kesmeden sürdürdüğü çalışmaları, yeni içerikler olarak oyunculara geri dönüyor. İlk sezonunu geçtiğimiz günlerde bitiren Rainbow: Six Siege'in ikinci sezon içerikleri ile ilgili yeni bir bilgi bugün paylaşıldı. Buna göre oyuna Bordo Bereliler eklenebilir.

Rainbow: Six Siege, ek paket destekleri açısından oyuncuları oldukça memnun eden yapımlardan birisi. Öyle ki ilk sezon boyunca getirdiği bütün DLC'leri oyunculara ücretsiz sunan yapım, büyük ihtimalle aynı politikayı ikinci sezonunda da izleyecek. İlk sezon boyunca oyunculara 4 farklı güncelleme sunan geliştirici ekip Ubisoft, bu güncellemelerin her birinde iki yeni operatörle birlikte bir adette haritayı ücretsiz bir şekilde oyunculara sunmuştu. İlk sezonun yavaş yavaş tamamlanması ile birlikte ikinci sezon ile ilgili artan dedikodular bugün bir nevi somutlaştırıldı. Reddit üzerinden yayınlanan görsele göre geliştirici ekip ikinci sezon içerikleri için oldukça yoğun çalışıyor ve oyuncuları mutlu etmeyi amaçlıyor. Bildiğiniz üzere daha önce oyuna bazı özel kuvvetlerin ekleneceği belirtiliyordu. İşte Reddit üzerinden yayınlanan görselde bunu kanıtlar nitelikte. Eğer bu görsel, resmi olarak ikinci sezon içeriklerini yansıtıyorsa oyunun ikinci sezon güncellemesi ile birlikte oyunda Bordo Bereliler veya Polis Özel Harekat'ımızı görebiliriz. Görsele göre Türk özel kuvvetlerinin oyuna ekleneceği tarih ile ilgili de Nisan 2017 verilmiş durumda.

Rainbow Six Siege

Ayrıca Rainbow Six Siege'in bahsettiğimiz bu ikinci yıl güncellemesi şuanda PlayStation Store ve Xbox Store üzerinden satışa sunulmuş durumda. PlayStation Store'da 88,89 TL, Xbox Store'da ise 90 TL'lik fiyat etiketiyle satışa sunulan bu güncelleme, yeni gelecek operatörlere 7 gün erken erişim imkanı, bonus DLC'ler ve VIP avantajlarını içerisinde barındırıyor. İkinci yıl güncellemesinin tam içeriğine hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

2.Yıl Operatörleri ve Bonus DLC

  • 4 sezon boyunca 8 yeni 2.yıl operatörü
  • 8 özel başlık
  • 8 özel üniforma
  • R6 karbon charm
  • Oyun içeriklerini satın alabileceğiniz 600 R6 kredisi

VIP Avantajları

  • Her sezonun operatörlerine 7 gün erken erişim imkanı
  • Mağazada %10 VIP özel indirimi
  • Oyun içeriklerini daha hızlı açabilmek için %5 Renown takviyesi
  • 2 ek günlük görev
  • 7 Şubat 2018'e kadar sürecek VIP Premium üyeliği

NOT: Reddit'te bir kullanıcı tarafından yayınlanan, ikinci sezon içeriklerini belirten yukarıdaki görsel Ubisoft cephesinden yalanlandı.

xx