Quake Champions'un Kapalı Beta'sı Geliyor!

Quake Champions'un Kapalı Beta'sı Geliyor!

Quake Champions'un 6 Nisan'da "Kapalı Beta"sı yayınlanacak. Aynı zamanda yapımcı id Software, Quake'nin en yeni karakterini açıkladı. Bu yeni karakterimizin adı; Anarki. Bu karakterimizi Quake III'ten, altında kaykayı olan "Arena Lord" olarak tanıyoruz. Anarki, Quake Champions listesindeki en hızlı karakterlerden biri ve kaykayını havada, yönünü kontrol edebilmek için bile kullanabiliyor ki bu özelliği onu çok atik bir karaktere dönüştürüyor. Anaki'nin bir diğer özelliği ise "Health Injection". Bunu sadece kendini iyileştirmek için kullanabiliyor; diğer oyuncular üstünde işe yaramıyor.

Quake Champions, bize sınırlı bir ücretsiz oynama seçeneği sunuyor. Oyuna herkes Ranger karakteri ile başlıyor. Oyuncular daha sonra oyun içi para birimlerini, diğer "Champion"ları sınırlı bir süre kiralamak için kullanabilirler. Ayrıca oyuncuların sabit bir fiyata "Champion Pack"ı alma fırsatları olacak. Bu paket, tüm "Champion"lara kalıcı bir erişim olanağı sağlayacak; fakat "Champion Pack"ın fiyatı henüz duyurulmadı.

Quake Champions, geçen sene ilk kez E3'te tanıtılmıştı ve o zamandan beri detaylar yavaş yavaş açıklanıyordu. Şimdiye kadar listemiz, Ranger, Nyx, Scalebearer, Visor, Clutch, Galena, Sorlag, Slash ve Anarki'yi içeriyor.