Pumped BMX+ konsollara ve masaüstüne geliyor!

Pumped BMX+ konsollara ve masaüstüne geliyor!

Şuanda hali hazırda Android ve IOS üzerinde oynanabilen eğlenceli bisiklet-platform oyunu olan Pumped BMX; Xbox, PlayStation Wii U ve PC'de çıkmak için gün sayıyor.

 Android ve IOS üzerindeki oyuncuların sevdiği tür olan platform oyunlarından Pumbed BMX, Plus sürümü ile PC ve konsollara geliyor. Zaten bu yaz çıkması beklenen oyunun sonunda çıkış tarihleri ve fiyatları açıklandı.

Dünya'nın favori BMX-akrobasi oyunlarından biri olan Pumbed BMX bu ayın 18'inde yani 18 Eylül'de Xbox One ve PC için resmen çıkış yapmış olacak. Çıkış fiyatları her platformda 9.99 dolar olarak belirlense de ilk 2 hafta yüzde 20 indirim ile 7.99 dolarlık fiyatlar ile oyunu marketlerde göreceğiz. Diğer platformlar için yayınlanma tarihleri de şöyle; PS3, PS4 ve Vita sahipleri için 22 Eylül'de, Wii U sahipleri de 24 Eylül'de oyuna sahip olabilecekler.

Android ve iPhone'da yarattığı başarıyı masaüstü cihazlarda ve konsollarda yakalayıp yakalayamayacağını merak ettiğimiz Pumbed BMX, Yeni 50 eğitim modu, 500'ün üzerinde oyun içi meydan okuma modu ve bir sürü yeni akrobasi hareketleri ile çıkışını yapacak. Oyun ekibi bünyesine yeni görsel ve ses sanatçıları eklemiş olduklarından, oyun içerisinde yeni arka plan sesleri ve yeni animasyonlar göreceğimizi söyleyebiliriz.  Online leaderboard'lar oyun içerisinde multiplayer havayı yaşatmak için farklı kategoriler için aktif olacak. Böylelikle oyunu oynarken eğlenceyi üst noktalarda hissedeceğiz gibi görünüyor.

Oyunu Android için ve IOS için telefonlarınıza yükleyebilirsiniz. Aşağıdaki tanıtım videosu ile konsol ve PC'ler için çıkacak olan Pumped BMX+ hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.