Project Cars 2'den Bomba Haberler!

Project Cars 2'den Bomba Haberler!

Project Cars 2, bu yılın sonlarına doğru yayınlanacak. Oyunun geliştiricisi Slightly Mad Studios’un bugün yaptığı açıklamayla oyunu ön siparişle ya da yayınlandığı gün aldığınızda neler elde edeceğinizi anlattı. Oyunun “İlk-Gün” versiyonu, Honda  ve Nissan’dan 4 adet ekstra arabayla birlikte gelecek olan bir Japon DLC eklentisi içeriyor.

Slightly Mad’in bir basın toplantısında söylediğine göre, oyunun bu versiyonu Nissan’ın Group A R32 Skyline GT-R ve N280ZX GTX modeli ile Honda’nın 280ZX GTX ve 2&4 konsept arabalarını içeriyor. Bunlara ek olarak da her araba için eşsiz boyalara ve görsel tasarımlara sahip oluyorsunuz!

Geçtiğimiz günlerde, Slighty Mad Project Cars 2’de kullanabileceğimiz bir diğer aracı daha tanıttı. Long Beach Grand Prix’inde boy gösteren son model süper-araba McLaren 720s’in geliştiriciler tarafından yayınlanan oyun içi videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

[embed]

Project Cars 2, PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlanacak; fakat geliştiricilerin oyunu, Nintendo Switch için yayınlamak gibi bir planları yok. Oyunun henüz kesin bir yayın tarihi olmamasına rağmen, Slightly Mad’in CEO’sunun bu yılın başlarında bir forum gönderisinde söylediğinide göre, oyun 2017’nin son aylarında, Eylül sonu gibi gelecek. Ayrıca oyunda 24 saatlik su döngüsü, dinamik olarak değişen çevre koşulları ve PC için VR desteği gibi özellikler de yer alacak.

Oyunun resmi trailerine aşağıdan, steam sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz!

[embed]