Prison Architect'in konsol sürümleri geliyor

Prison Architect'in konsol sürümleri geliyor

PC için çıkış yaptığı için konsol oyuncularını üzen Prison Architect'in Xbox 360 dahil konsol sürümleri de ilerleyen zamanlarda çıkacak.

Çıktığı günden bu yana PC oyuncularının oldukça beğendiği inşa etme similasyonu Prison Architect için yeni haberler var. Introversion Software tarafından yapılan açıklamaya göre artık konsollarda da hapishane inşa etmeye başlayabileceğiz.

Şimdilik PC sürümü bulunan Prison Architect'in Playstation 4, Xbox One ve Xbox 360 sürümleri yolda. Konsollara çıkacak sürümlerde oyuna Prison Warden moduda dahil olacak. Bu mod sayesinde yaptığınız hapishaneyi diğer oyuncular ile paylaşabilecek, onların yaptığı hapishaneleri de oyununuza ekleyip kalındığı yerden devam edebileceksiniz. Yani mod sayesinde kayıt dosyaları paylaşıma açılacak.

Yapımcı ekip yaptığı açıklamada her konsol için eşsiz bir oyun deneyimi sunmak için çalıştıklarının üstünü çizdi. Konsol sürümlerinin çıkış tarihi olarak ise Nisan ayının başı ile Haziran ayının sonu aralığı belirtilmiş durumda. Ayrıca oyunun konsol sürümlerinin fiyatı ise 30$ olacak. Yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.