Pokemon Go Ücretsiz PokeCoin Kazanma Yöntemleri

Pokemon Go Ücretsiz PokeCoin Kazanma Yöntemleri

Geçtiğimiz haftalarda çıkış yapan ancak ülkemizde halen yayınlanmayan Pokemon Go özellikle 90'ların çocukları tarafından büyük bir ilgi ile oynanmaya devam ediyor. Yakın zamanda Pokemon Go'nun Türkiye'de de erişime açılması bekleniyor ancak sabırsız oyuncular şimdiden Pokemon Go'yu apk olarak yükleyip oynamaya başladı bile. Üstelik yakın zamanda oyunun Türkiye sunucularının da açılacağı konuşuluyor.

Arttırılmış gerçeklik oyunu olarak tanımlanan Pokemon Go'da hızlı bir şekilde yükselmek için bir çok item ihtiyacı oluyor. Basit itemler PokeStop'lardan elde edilebilir iken bir çoğu seviye atlandığında hediye ediliyor, ancak çanta yükseltme ve saklanabilir Pokemon sayısını arttırmak için PokeCoin olması gereken tek değer. PokeCoin elde etmeninde üç farklı yolu mevcut.

İlgili diğer içerik: Pokemon GO Hızlı Level Atlama Rehberi.

Ücretsiz PokeCoin Kazanma Yöntemleri;

Ücretsiz PokeCoin kazanmanın en kolay yolu GYM'leri ele geçirmek ve tutmak. GYM yani savaş arenalarında taraf seçmek ve savaşmak için en az 5. seviyeye ulaşmak gerekir. 5. seviyeye ulaşıldığında, seçilecek olan Mystic, Valor yada Instinct takımlarından birbirlerini GYM'den indirmek için savaşır. Bu yüzden seçeceğiniz takımın bölge hakimiyeti oldukça önemlidir.

GYM yolu ile PokeCoin kazanmak için ise bol bol Pokemon'unuzu GYM'de bulundurmanız gerekir. GYM'de bulunan her Pokemon için 20 saatte 1 defa 10 PokeCoin kazanırsınız. PokeCoin toplamak ise tamamen size kalmıştır. GYM'deki Pokemon'larınızın sağladığı PokeCoin'leri almak için menüden mağazaya yani shop'a girmeniz ve sağ üstteki simgeye tıklamanız gerekir. Oyun otomatik olarak size PokeCoin vermeyecektir. GYM'de bulunan Pokemon'lar PokeCoin'in yanı sıra azda olsa Stardust'da verir.

Bir diğer PokeCoin kazanma yöntemi ise PokeStop gezmektir. Ancak bu yöntem pek fazla işe yaramamaktadır. Her ne kadar bol bol PokeStop gezsek de biz şimdiye kadar Pokestop'tan PokeCoin düşüremedik. Ancak PokeStop gezilerek de PokeCoin düşürüldüğü söyleniyor. Belkide az az düşmüyordur da bir anda 300-500 PokeCoin düşüyordur.

[reklam]

İlgili diğer içerik: Pokemon GO İtemleri Ne işe Yarar? Nasıl Kullanılır?

Pokemon GO shop

Eğer Bedava PokeCoin sahibi olmak size zor geliyor ise para karşılığı da PokeCoin alabilirsiniz. Bunun için mağazaya(shop) girmeniz ve en altta bulunan PokeCoins kısmından alabilirsiniz. Şu anki PokeCoin fiyatlandırması ile şu şekilde;

100 PokeCoins 2,69 TL (Android)

550 PokeCoins 12,99 TL (Android)

1,200 PokeCoins 26,99 TL (Android)

2,500 PokeCoins 52,99 TL (Android)

5,200 PokeCoins 104,99 TL (Android)

14,500 PokeCoins 269,99 TL (Android)