Point Blank etkinlikleri tam gaz

Point Blank etkinlikleri tam gaz

2016 yılına hızlı bir başlangıç yapan Point Blank, devam eden ve 1000’in üzerinde takımın mücadele ettiği PBST 1. Sezon (Point Blank Sezon Turnuvası 2016 / 1. Sezon) haricinde  tüm oyuncular için çeşitli oyun içi etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Ay boyunca her gün oyna-kazan, gir kazan, XP etkinliklerinin sürdüğü oyunda, oyunseverler hiç bir ücret ödemeden en iyi fps silahlarını ve ekipmanlarını kullanabiliyorlar.

Ayrıca  11 – 13 Mart  tarihleri arasında Game Satış, Game Sultan, Ehligame, ByNoGame, Kopazar, Atagame, Perdigital, Turkpin, Kraliyet Online ve Xgame’i kullanarak NG alan Point Blank oyuncuları Hide Komando,  Bal Kabağı Maskesi ve Raging Bull kazanma şansını yakalıyor.

point blank etkinlikler

E-spor etkinlikleri de hız kesmeden devam ediyor. Yeni Dünya Şampiyonası Mayıs’ta!

Daha önce Türkiye’de gerçekleştirilen ve  2011 yılından beri dünyanın sayılı e-spor organizasyonalrından kabul edilen PBIC (Point Blank International Championship) her yıl dünyanın en iyi FPS oyuncularını bir araya getiriyor ve yüzbinlerce dolarlık nakit para ödülü dağıtıyor. İçinde bulunduğumuz 2016 yılı Point Blank e-spor organizasyonları adına oldukça bereketli geçiyor. Bunun nedeni ise bu yıl ilk defa gerçekleştirilecek olan PBWC (Point Blank World Challange). PBIC’den bağımsız olarak düzenlenecek bu Point Blank turnuvası Seul’da düzenlenecek ve şampiyon takım 50.000 $’lık nakit para ödülüne sahip olacak. Bu şampiyonaya gidecek olan Türk takımı ise Nisan ayında belirleniyor.

Logitech sponsorluğunda devam eden PBST 2016 1. Sezon turnuvasının büyük finali 10 Nisan’da İstanbul’da gerçekleştirilecek. En iyi 8  Point Blank takımının mücadele edeceği bu turnuvada yalnızca takımlar değil; etkinlik alanına gelen oyun severler ve canlı yayınları PBTV’den takip edenler de binlerce lira değerinde Logitech ürünü kazanabilecekler.

-basın bülteni