PlayStation 5 NBA 2K21 Oynanış Videosu Yayınlandı

PlayStation 5 NBA 2K21 Oynanış Videosu Yayınlandı

PlayStation 5 oyun konsollarındaki oyunlar çok daha farklı oyunlar olacak. Bu oyunlar hem grafik açısından daha iddialı oyunlar olacak hem de ayrıntıları çok daha fazla olan oyunlar olacak. Yeni nesil konsollara gelecek iddialı oyunlardan birisi de NBA 2K21 yapımı olacak. 2K Games'in başarılı oyununun nasıl gözükeceği konusunda ise önemli bir paylaşım geldi. PlayStation 5 NBA 2K21 oyun videosu yayınlandı.

Oyun videosu önemli çünkü bu oyun videosuyla beraber oyunun nasıl gözükeceğini gördük. Yeni nesil konsollarda oyun grafikler açısından ne kadar başarılı olacak ve detaylar konusunda ne kadar iddialı bir yapım göreceğiz bunu anlama fırsatı elde etmiş olduk.

İlginizi Çekebilir: En Fazla Harcamanın Yapıldığı Sektör Oyun Sektörü Oldu

PlayStation 5 NBA 2K21 Videosu

1 dakika 57 saniyelik videoda, özellikle ışıklandırmaların ve gölgelendirmelerin ne kadar başarılı olacağını anlıyoruz. Oyuncuların yüzü o kadar detaylı tasarlanmış ki gerçeğinden ayırt etmek zor olacak gibi duruyor.

Saha sahnelemesinin de çok iyi olacağını ve görüş açılarının çok iyi olduğunu anladığımız oyunda, asıl göze batan kısım ise çevre durumu. Oyuncular ve saha içi yapı daha önceki NBA oyunlarında da benzerdi ama seyirciler ve dış saha çok daha detaylı yapılmış.

[embed]

Seyirciler tek bir kalemden çıkmış değil. Ayrı ayrı karakterler oluşturulmuş ve bunların modellemeleri için de zaman harcanmış. PlayStation 5 NBA 2K21 oyun videosu bekleyenleri heyecanlandırmaya yetti. Ama şunu da eklemek isterim ki oyunun çıkış yapmasını ve son halini görmeyi beklemek gerekiyor.

Yapımın son halinde görsel açıdan daha önemli değişiklikler olabilir. Bunları görmek adına beklememiz gerekecek.