Playerunknown’s Battlegrounds: Hayatta Kalma Savaşı resmen başladı!

Playerunknown’s Battlegrounds: Hayatta Kalma Savaşı resmen başladı!

Nfinity Games’in Türkiye, Ortadoğu, Kıbrıs  ve Azerbaycan’da servisini üstlendiği bilgisayar oyunu “Playerunknown’s Battlegrounds”, 26 Mart Pazar günü İstanbul – Fulya’da bulunan Yapı Endüstri Merkezinde görkemli bir etkinlik ile oyuncuların beğenisine sunuldu.

Etkinliğe ilgi oldukça yükekti. 500’den fazla oyun severin ziyaret ettiği etkinliğe gelen oyun severler, Battlegrounds oyununu Monster Notebooklar ile test edip, oyun kodlarından, sınırlı sayıdaki oyun içi karakter kıyafetlerine; özel üretim t-shirtlerden, Nfinity Games altınlarına (NG) kadar bir çok hediye kazandılar.

Easter GamersTV (Mete Özbey), GamerRocko (Şefik Akkoç), BeatPug (Fırat Albayram), SemizOtuTR (Metin Çayhan) gibi bir çok ünlü Twitch ve Youtube içerik üreticisinin boy gösterdiği etkinlik, adeta bir oyuncu- yayıncı  buluşması havasında geçti. Yayıncılardan ve takipçikerden tam not alan Playerunknown’s Battlegrounds, henüz çok yeni bir oyun olmasına rağmen Twitch platformunda da ilk sıraları domine ediyor.

Ziyaretçilerin oyuna ve etkinliğe doyduğu etkinliklte Nfinity Games, yeni platform “TAMGame”i de tanıtmış oldu. TAM Game, Nfinity Games’in yeni oyun platform olacak. Önümüzdeki haftalarda tam anlamıyla akif olacak bu portal üzerinden  Nfinity Games’in servis ettiği tüm oyunlar artık “TAM Game” üzerinden tek bir hesapla oynanabilecek.  TAM aynı zamanda şirketin servis ağını kapsadığı bölgelerin de kısaltılmasıdır: (T)ürkiye, (A)zerbeycan, (M)ENA (Ortadoğu ve Kuzey Afrika).