PES 2018'de Türkiye Ligini Görmek İster Miydiniz?

PES 2018'de Türkiye Ligini Görmek İster Miydiniz?

PES 2017'nin piyasaya sürülmesinin ardından Konami, PES 2018 için kolları sıvamış durumda. Her yıl olduğu gibi bu yıl da, sonraki seri için oyuna eklenmesini istediğiniz liglerin oylaması yapılıyor. Sizde bu oylamaya destek vererek Türkiye liginin oyuna eklenmesinde katkı sahibi olabilirsiniz.

Futbol oyunu denildiğinde akla gelen iki isim FIFA ve PES. Son yıllarda FIFA'nın bir hayli gerisinde kalsa da her geçen yıl daha başarılı hale gelen PES'e ilgi de bir hayli büyük. FIFA ile süren rekabette bir adım önde olmak için atacağı hamleleri de bir hayli önemli olan PES için bu yıl Eylül - Ekim aylarında çıkacak olan PES 2018'de bulunmasını istediğiniz ligler oylaması açıldı. Özellikle lisans anlamında FIFA'ya göre oldukça geride olan PES, en azından liglerini arttıracaksa da, bunu oyuncuların oylamasına bağlı kalarak yapabilir.

FIFPlay sitesinde her yıl iki futbol oyunu serisi içinde "Eklenmesini istediğiniz ligler" oylaması yapılıyor. PES 2018 için gerçekleştirilen bu oylamada şuanda ligimiz Spor Toto Süper Lig en çok oyu toplayan lig. Şuanda 10.052 oy toplayarak, oyların %16'lık dilimine sahip olan ligimiz oylamada ilk sırada yer alıyor. Hemen arkasında ise Bundesliga ve İran ligi takip ediyor. FIFPlay sitesinde gerçekleştirilen oylamalar her ne kadar resmi olmasa da, oylamanın sonucu direk Konami'nin ilgili birimlerine gönderiliyor. Yani oylamada ilk sırayı koruyabildiğimiz takdirde PES 2018'de Spor Toto Süper Lig'i görebiliriz.