Overwatch Yılbaşına Özel İndirimde!

Overwatch Yılbaşına Özel İndirimde!

Blizzard'ın geliştiriciliğini üstlendiği, 2016 yılında damgasını vuran Overwatch için yılbaşına özel olarak geliştirici ekip tarafından bir indirim süreci başlatıldı. Bu süreç boyunca Overwatch çok daha uygun bir fiyat etiketinden satın alınabilecek.

Bildiğiniz üzere Blizzard, ilk FPS oyunu deneyimi olarak Overwatch'ı geçtiğimiz Mayıs ayında piyasaya sunmuştu. O günden itibaren oldukça fazla bir oyuncu kitlesine ulaşmayı başaran Overwatch, günümüzde milyonlarca oyuncu tarafından oynanıyor. Eğer sizde Overwatch oynayan arkadaşlarınıza katılmak ve oyunu satın almak istiyorsanız, bunun için en uygun zaman bu hafta. Geliştirici ekip Blizzard'ın yılbaşı dönemine özel olarak başlattığı indirim süreci kapsamında Overwatch'ın PC sürümü 39,99 € yerine 29,99 € fiyat etiketiyle satılıyor. Diğer Blizzard oyunları için farklı oyun içi eşyaları ve Heroes of the Storm'dan Tracer kahramanını içeren Overwatch: Origins Edition sürümü ise 59,99 € yerine 39,99 € fiyatıyla satılıyor.

Blizzard'ın düzenlemiş olduğu bu yılbaşı indirimi 3 Ocak 2017 tarihine kadar sürecek. Sizde bu indirim sürecinden yararlanmak ve Overwatch'ı satın almak istiyorsanız hemen satın alım sayfasına ulaşabilirsiniz.