Overwatch'un Yılbaşı Etkinliğinin Tarihi Belli Oldu

Overwatch'un Yılbaşı Etkinliğinin Tarihi Belli Oldu

Blizzard Entertainment'in geliştirdiği ve yayıncılığını üstlendiği Overwatch'ın Yılbaşı etkinliğinin tarihi belli oldu.

2016 yılının sonuna yaklaştığımız şu dönemlerde oyunlarda düzenleyecekleri yılbaşı etkinliklerini planlamaya ve duyurmaya başladılar. Overwatch'ın yılbaşı etkinlikleri ile ilgili geçtiğimiz günlerde Reddit'te bazı detaylar paylaşılmıştı. Bugün ise oyunun resmi Twitter hesabından atılan Tweet ile birlikte paylaşılan detaylarda resmileşmiş oldu ve yılbaşı etkinliğinin başlangıç tarihi açıklandı.

Overwatch'ın resmi Twitter hesabı üzerinden atılan Tweet ile birlikte oyunun yılbaşı etkinliğinin başlangıç tarihinin 13 Aralık olduğu duyuruldu. Etkinlik ile ilgili resmi olarak detaylar belirtilmese de gelen görsel ve sızdırılan bilgilerle bazı fikirler ortaya çıkabiliyor. Duyurunun yapıldığı görselden bahsedecek olursak, oyundaki King's Row haritasının karlı ve yılbaşına uygun hale getirildiğini görebiliyoruz. Buda oyundaki haritaların yılbaşı etkinliği ile birlikte yenileneceğinin bir göstergesi diyebiliriz. Reddit üzerinden paylaşılan detaylar baz alınır ise, cadılar bayramında olduğu gibi yılbaşı etkinliğinde de oyundaki her kahramana yeni duruşlar, sözler ve spreyler geleceği belirtiliyor. Ayrıca Widowmaker, Reinhardt, Symmetra, Reaper, Mercy, Roadhog, Sombra, Ana, D. Va, Soldier: 76 ve Lucio'ya yeni kostümler, hareketlerveya intro hareketlerinden birinin gelebileceği belirtilmiş. Winston, McCree, Mei, Pharah, Tracer, Zenyatta ve Zarya karakterlerine de kostüm, yeni hareket veya intro hareketi seçeneklerinin iki tanesine sahip olacaklarına değinilmiş. Torbjorn karakteri içinde yeni içeriklerin ekleneceği düşünülüyor.

Şimdilik beklenilen içerikler bu şekilde. Blizzard, etkinliğin detayları ile ilgili yeni bilgiler paylaştığı takdirde sizleri bilgilendireceğiz.