Overwatch'un Seçilebilir Aynı Kahraman Sayısı Sınırlanacak

Overwatch'un Seçilebilir Aynı Kahraman Sayısı Sınırlanacak

BlizzardOverwatch’un daha oynanabilir bir hale gelmesi için düzenlemelere hız kesmeden devam ediyor. Rekabetçi modunun gelmesi ile birlikte oyuncular tarafından sürekli olarak şikayet edilen Sudden Death mekaniğinin kalkacağını geçtiğimiz günlerde duyurmuştuk. Bu gün ise rekabetçi modunu kapsayan yeni bir gelişmeyi duyuruyoruz.

İlgili konu: Overwatch’dan Sudden Death Kalkıyor!

Bir çok oyuncu oyunda rakip takımın hep aynı kahramanları almasından şikayetçi. Bu durum Blizzard'ın kulağına çoktan gitti bile. Bundan sonra bir takımda aynı kahramanı herkes alamayacak. Oyuna ne şekilde ekleneceği şimdilik belli olmayan yenilir şu anda PTR sunucularında test edilmeye başladı bile. Güncelleme oyuna dahil edildiğinde ise tamamı Torbjörn ve Bastion'den oluşan takımlar tarih olacak.

Scott Mercer tarafından duyurulan yeni güncellemenin şimdilik sadece rekabetçi moduna geleceği doğrulandı. Yani Quick Play modu bu güncellemeden etkilenmeyecek. Ayrıca Mercer verdiği röportajda Sudden Death mekaniğinin oyundan çıkarılması ile yerine gelecek yeni sistem hakkında da yeni bilgi paylaştı.

İlginizi çekebilir: Overwatch’un Yeni Nişancı Desteği Ana Oldu!

Mercer tarafından paylaşılan bilgiye göre Sudden Death'in yerine gelecek olan beraberlik durumu oyunculara hiç bir şey kazanmamış hissi yaratmayacak. Yani oyunda beraberlik olsa da her iki tarafta ödül alacak. Böylelikle oynanan bir oyun çöpe gitmeyecek.