Overwatch'ta son seviye kaç?

Overwatch'ta son seviye kaç?

Bir çok Overwatch oyuncusunun aklındaki soru Overwatch'ta en fazla kaçıncı seviyeye erişmek mümkün oluyordur. Zira oyun yeni çıktı ve bir çok seviyede oyuncu var. Blizzard'ın bir diğer oyunu olan Diablo III'de de odluğu gibi Overwatch'ta bir seviye (level) sınırı bulunmuyor. Blizzard'ın yapacağı yenilikler ile uzun süre oynanacak olan Overwatch'ta seviye limitinin olmaması da, oyuncuların final yapıp oyundan ayrılmasına engel olacaktır. Assault, Escort, Assault/Escor ve Control olmak üzere 4 farklı oyun modunun bulunuğu Overwatch, oyunculara oldukça güzel bir oyun deneyimi sunuyor.

24 Mayıs 2016 tarihinde PC, Playstation 4 ve Xbox One için çıkış yapan Overwatch'ta şimdiden 100. seviyeyi geçen oyuncular bulunuyor. Bunlardan biri olan Fender isimli oyuncu günde ortalama 13 saatini Overwatch'ta geçirerek 100. seviyeye gelmeyi başardığını Reddit'de paylaştı. Üstelik oyuncu 24 Mayıs ile 31 Mayıs arasında toplam 7 günde bunu başardı. Toplamda 92 saat boyunca Overwatch oynayan Fender, genellikle Pharah (30 saat), Torbjörn (14 saat) ve Mcceree (11 saat) kahramanlarını terhin etmiş durumda. Ayrıca Fender, 100. seviyeye ulaşana kadar 368 maçta kazanan takımın oyuncusu olmuş. Fender'in skor tablosu ise şu şekilde;

overwatch 100 seviye fender

Ayrıca Fender başarısının arkasında kız arkadaşının olduğunu da paylaşıma eklemeyi ihmal etmemiş. Söylediğine göre 7 günlük süreçte azimli oyuncuyu çeşitli enerji içecekleriyle kız arkadaşı da desteklemiş. (kızkanmadık!)