Overwatch Skirmish Aramasını Kapatma

Overwatch Skirmish Aramasını Kapatma

Her ne kadar iyi bir amaç için oyunda bulunsa da Skirmish modu bazı oyuncuların canını sıkıyor. Özellikle Overwatch'un rekabetçi modu ile birlikte zaman zaman uzayan bekleme süresi oyuncuların Skirmish moduna aktarılmasını ve burada oynayarak zaman geçirmesini sağlıyor.

Skirmish yani çatışma modu bir oyun araması yapılırken oyuncuların menüde beklemek yerine boş bir oyunda zaman geçirmesidir. Yani bu duruma bir nevi amacı olmayan ara oyun diyebiliriz. Örnek ile anlatmak gerekir ise, bir oyuncu quick play, weekly brawl yada competitive play moduna giriş yaparken çok fazla bekler ise yada çok fazla bekleyecek ise sistem oyuncuyu Skirmish moduna atıyor. Skirmish modunda oyun araması devam ederken oyuncular burada hiç bir kural olmaksızın eylene biliyor. bu durum oyuncuya hiç bir fayda sağlamıyor, arama sonunda oyun bulur ise oyuncu esas oyuna dahil ediliyor.Overwatch Skirmish

Bazı oyuncular ise Skirmish moduna girmeden menüde beklemek istiyor. Bunu yapabilmek için ise Overwatch'un bize sunduğu bir ayarı yapmamız gerekiyor. Yukarıdaki görselde gördüğümüz ayar bölümüne gelip "SKIRMISH WHILE SEARCHING" seçeneğini 1"OFF" konumuna getirdiğinizde Overwatch sizi artık çatışma moduna almayacak ve menüde bekleyeceksiniz. Ayrıca belirtmek gerekir ise, Skirmish modunun kapatılması hızlı arama ve ya hızlı oyun bulma konusunda bir faydası sağlamıyor.