Overwatch'a Yeni Güncelleme Geldi!

Overwatch'a Yeni Güncelleme Geldi!

Overwatch’ın yeni güncellemesi, tüm oyunculara “Horizon Lunar Colony” haritasını sunuyor. Diğer düzeltme ve eklentilerin yanı sıra, Roadhog oyuncularının şikayetçi olduğu değişiklik ve ayarlamaları da beraberinde getiriyor.

Ay’da yer alan “Horizon Lunar Colony” haritası, geçtiğimiz Mayıs ayında duyurulmuştu. Haritanın içerisinde düşük yer çekimi alanı da mevcut.

Karakter güncellemelerinde ise Roadhog en göze çarpanı. Roadhog’un silahı olan “The Scrap Gun”un kapasitesi arttırıldı. Şarjör hacmi 4’ten 5’e yükseltilen silahın atış hızı da %30 arttırıldı. Her merminin hasar gücü %33 düşürüldü.

Reaper de göze çarpan değişikliklerden. Düşman öldükten sonraki sağlık kürelerini toplamak yerine, düşmanına verdiği zararın %20’sini sağlık olarak geri kazanacak. McCree’nin “Ultimate”si ise 0.2 saniyede(0.8 saniye yerine) kilitlenmenizi sağlayacak. İlk 1.0 saniyede verilen hasar ise 20 ile 80 arasında arttırıldı. 1 saniye işaretinden sonra hasar değişmeyecek.

Sadece Heroes of the Storm’da mevcut olan Oni Genji ve Officer D.Va kıyafetleri, şimdi Overwatch’ın kendisine eklendi. Her ikisi de klasik ganimet sandıklarında bulunabilir.

Oyundaki diğer değişiklikler ise şöyle:

  • “Rate This Match” seçeneği kaldırıldı.
  • “Damage Done” , “Hero Damage Done” olarak değiştirildi.
  • Ortalamalar, oyun başına veriler yerine 10 dakikalık bölümlere göre hesaplanacak.