Overwatch, 1. Yılını Ücretsiz Olarak Kutluyor!

Overwatch, 1. Yılını Ücretsiz Olarak Kutluyor!

Blizzard, Overwatch'ın yıl dönümü etkinliği için oyunun ful sürümünün, gelecek hafta sonu boyunca ücretsiz olarak oynanabileceğini duyurdu. Ücretsiz hafta sonu etkinliği 26 Mayıs'ta başlayıp 29 Mayıs'ta sona erecek.

Oyunun ücretsiz versiyonunda, Overwatch'ın tüm 24 kahramanını, 14 haritasını ve Custom Games, Arcade Mode, Competitive Play adlı modlarını oynayabileceksiniz. Ayrıca oyun sırasında seviye atlayabilecek, farklı kahraman özelleştirme seçeneklerine sahip olabilecek ve Loot Box'lar açabileceksiniz. Bu etkinlikte olacak tek kısıtlama, "Premier Skin"lerin sadece etkinlik sırasında kullanılabilecek olması.

Bu etkinliğin diğer bir güzel yanı da, ücretsiz bir şekilde oynadıktan sonra oyunu satın almaya karar verirseniz oyun içinde yaptığınız gelişmeler kaybolmayacak. Satın aldığınızda, kaldığınız yerden devam edebileceksiniz. Sadece, oyunu oynadığınız hesaptan oyunu satın almaya dikkat edin.

Overwatch, PS4, Xbox One ve PC platformları için ücretsiz olacak. PC'den, oyuna ücretsiz sahip olabilmek için Blizzard'ın masaüstü uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Eğer hesabınız yoksa yeni bir hesap açıp oyunu ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. PS4 ve Xbox One için de Store'lere girip "Overwatch"ı aratmanız yeterli; ancak PS4 ve Xbox One platformlarında oyunu oynamak için PlayStation Plus ve Xbox Live Gold üyeliğine ihtiyacınız olacak.

Oyunun PC için boyutu 12 GB, Xbox One ve PlayStation 4 için ise yaklaşık 20 GB boyutunda.